VAC Banlı Steam hesaplarında aynı telefon numarasını kullanmak

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, VAC yedim CS:GO'dan şimdi ise yeni bir CSGO aldım. Telefon numaramı bağlarsam o hesapda VAC Ban yer mi? VAC yiyeli 140 gün olmuş.

ben yaşamadımda biri anlatmıştı. telefon numarasından dolayı hile açmasa bile VAC ban yemişti. yani farklı telefon numarası eklemen şart

Hocam beni steam guard yaptım vallahi 3 yıldır ban yemiyorum hepsi aynı 4 hesapta var ama hiç birisi yasaklanmadı.Eğer yasaklandıysa steama direkt bildirim gönderirim.

Bu konu hakkında birçok kişinin yanlış bilgi verdiğini gözlemledim. Telefon numarasını sonradan başka bir hesaba eklemek veya mevcut hesapta kullanmak VAC yasağına sebep olmaz.

Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?

VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.

Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.

I've been VAC banned - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support

Türkçe açıklama biraz zayıf kaldığı için ingilizce kısmına dikkat çekmek istiyorum.

"VAC bans will be applied to all accounts sharing a phone number at the time of the infraction."
Çevirecek olursak; "VAC yasakları, ihlal sırasında telefon numarasını paylaşan tüm hesaplara uygulanır"

Başka bir nedenden dolayı yasaklama almadığınız sürece numarayı tekrar kullanmanız bir sorun teşkil etmez.

Yasaklama alan numara belirli bir süreliğine bloke ediliyor. Bu süre zarfında kullanmanız zaten mümkün değil.

Hocam ben de internetten bulduğum Telefon Numarasıyla Guard etkinleştirdim. 2 gün sonra V.A.C yedim.

Size ait olmayan bir numarayı kullanmak pek akıllıca değil. Numaranın sahibi hile kullanmış, doğal olarak sizin hesabınız da yasaklanmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında birçok kişinin yanlış bilgi verdiğini gözlemledim. Telefon numarasını sonradan başka bir hesaba eklemek veya mevcut hesapta kullanmak VAC yasağına sebep olmaz.

Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?

VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.

Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.

I've been VAC banned - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support

Türkçe açıklama biraz zayıf kaldığı için ingilizce kısmına dikkat çekmek istiyorum.

"VAC bans will be applied to all accounts sharing a phone number at the time of the infraction."
Çevirecek olursak; "VAC yasakları, ihlal sırasında telefon numarasını paylaşan tüm hesaplara uygulanır"

Başka bir nedenden dolayı yasaklama almadığınız sürece numarayı tekrar kullanmanız bir sorun teşkil etmez.

Selam hocam,

Ben VAC banlı bir hesap aldım, COD'dan banı var, 180 günden fazla olmuş. Hesap sahibinin mevcut telefon numarasını silip kendi numaramı kayıt ettim. 3 gün sonra numaramı hesaptan sildim, şimdi yeni steam hesabı açıp ona kayıt ettiricem. Bu hesap VAC'tan etkilenir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı