Karşısı toxiclik yapınca ben de yeniyorken ez yazıp dalga falan geçtim de 1 yıl nedir o kadar emek vermişim.
İmmo 2 hesabım 1 yıl ban yedi. Açtırabilir miyim? Karşısı toxiclik yapınca ben de yeniyorken ez yazıp dalga falan geçtim de 1 yıl nedir o kadar emek vermişim.
Yok maç içinde susturma aldım o yüzden hakaret bile yokken 1 saat ban yedim ardından 10 dk sonra 1 yıl ban yedimEz yazıp ban yemen imkansız eğer öyle bir şey olsaydı ben oyuna giremezdim.
Aynen öyledir hocam bu tarz olaylar diyor 10 maç gir 9 unda zaten toxiclik oluyor hiçbiri de ban yemiyor.Benim rankım Radiant sende bir gün bu ranklara gelir misin bilmem zor gibi iyi günler konuya gelecek olursak ban yemeniz gayet normal bu tarz olaylar oyunda yasak.
Hocam, boosted adama ne motivasyonu vericem. Olay zaten ban yemem değil 1 yıl ban yemem ben 2 hafta ban yesem hak etmişim falan derim de o kadar kasmışım sabah akşam uyarı vermeden ki verdi de verdikten 10 dk sonra 1 yıl ban atması falan çok garip ya.Takımı toxiclemek yerine kötü oynayanlara motivasyon verebilirsiniz. Bir oyun için kalp kırmaya değmez.
Aynen öyledir hocam bu tarz olaylar diyor 10 maç gir 9'unda zaten toxiclik oluyor hiçbiri de ban yemiyor.
Hocam, boosted adama ne motivasyonu vereceğim. Olay zaten ban yemem değil 1 yıl ban yemem ben 2 hafta ban yesem hak etmişim falan derim de o kadar kasmışım sabah akşam uyarı vermeden ki verdi de verdikten 10 dk sonra 1 yıl ban atması falan çok garip ya.
Hocam, boosted adama ne motivasyonu vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.