Valorant açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Torescyy

Centipat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
57
Valorant kısayoluna tıkladığım zaman ekrana hiçbir şey gelmiyor. Görev yöneticisinde de kısa süreliğine Valorant gelip kayboluyor. Valorant'ın dosya konumundan açmaya çalıştığımda da şöyle bir hata alıyorum: Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    115,8 KB · Görüntüleme: 196
Söz konusu uygulamaya sağ tıklayın ve Özellikler menüsüne girin. Açılan pencerede Uyumluluk kategorisine ilerleyin ve ''Uyumluluk Sorun Gidericisi'ni çalıştır'' butonunu kullanın. Bu işlem, Uyumluluk Sorun Gidericisi'ni çalıştıracaktır.
eyvallah
Söz konusu uygulamaya sağ tıklayın ve Özellikler menüsüne girin. Açılan pencerede Uyumluluk kategorisine ilerleyin ve "Uyumluluk Sorun Gidericisi'ni çalıştır" butonunu kullanın. Bu işlem, Uyumluluk Sorun Gidericisi'ni çalıştıracaktır.

İşe yaramıyor. Benim sorunum şu: Oyunu açınca isim girin bölümü küçücük oluyor ve çözünürlük çok düşüyor, hiçbir yere tıklayamıyorum. Atabilirsem SS atacağım.
işte böyle oluyor hiç bir yere tıklanmıyor, çözünürlük düşüyor
Adsız.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum şu: Oyunu açınca isim girin bölümü küçücük oluyor ve çözünürlük çok düşüyor, hiçbir yere tıklayamıyorum.

Valorant'ta hesabınıza giriş yapın. Yaptıktan sonra Ayarlar simgesine veya ESC tuşuna tıklayın, orada Ayarlar tuşu ve 3 tane başka tuşlar çıkacak. Ayarlar butonuna tıkladıktan sonra Görüntü yazısına tıklayın. Baştan 2. olan Çözünürlük kısmı var orada en uygun çözünürlüğü seçin. Uygula tuşuna tıklayıp, Onayla tuşuna tıklayın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.
 

Geri
Yukarı