Valorant aim nasıl geliştirilir?

398708

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
593
Çözümler
8
Selam. Hemen konuma girmem gerekirse;
Bundan 1 sene önce CS'den sıkılıp Valorant'ya geçmem istedim dedim. CSdeki mantik ile rahat elmas olurum diyordum çünkü CSdeki nova 1 rankima ve aime güveniyordum. Ancak işler öyle gitmedi sezon bittiğinde demir 2 deydim bayağı bir moralim bozulmuştu açıkçası daha sonra poligonda DM de biraz takila takila bir şeyler öğrenip gümüş oldum ve bugün itibari ile Gold oldum. Gamesensim iyi rakip takimi analiz edip ne yapacaklarini tahmin edebiliyorum takimca bol bol info veriyorum. Ancak problem şu daha doğrusu Gold olduğumda fark ettiğim şey şu, benim rankim Gold ama aimmim gümüş bunu düzeltmek için hellian in aim geliştirme videosunu izledim evet fark ettirdi ama o kadar çok fark ettirmedi urcan diye bir kanalin aim ve rank önerisi videolarini izledim onlarda pek işe yaramadi. Millet aninda bir yerlere cross koyup aninda kafadan vuruyor. Ben ise en az 2 saniye geçmesi gerekiyor ki kafasina vurabileyim aimmi nasıl geliştirebilirim? Önerileriniz ne olur?
 
Her şey tecrübe ile sabit buna çok inanıyorum. Valorant'ta Immortal elo oynuyorum. Bende Gold-plat liglerinde çok gidip geldim ancak her bir maç bir tecrübe olmaya başlıyor. Her haritada rakipler nereden peek atıyor nereden aim koyuyor bunları ezberlemeye başlıyorsunuz. Sonra her farklı haritada aiminizi nereye koyarak nereye bakarak çıkmanız gerektiğini kavramaya başlıyorsunuz. Şu anda HS istatiğim çok yüksek ama Gold-plat hep 4 body ile adamı öldürüyordum ya da 3 body 1 HS ile bitiyordu savaşım. Ancak şu anda tek odağım HS odaklı olduğu için ve tecrübe edinmeye başladığım için genelde her savaşı HS ile başlatıp bitiriyorum.
Rakip karşınıza çıktığında hemen spray yerine önce tekli atış deneyin (Burst). Spray'e her zaman kafadan başlayın bunlara kulak asarak her gün oyuna girmeden önce botlara karşı en az 30 dakika orta daha sonra hızlı olacak şekilde 30 saniyelik periyodlarla ısının. Sonra ölüm maçı yaparak bahsettiğim haritalarda ki tecrübeleri burada da edinebilirsin, daha agresif oyna Shift basma genellikle aimini kullanmaya çalış ses kasmaktan ziyade ölüm maçlarında. Dereceliye girdiğinde ise bunları birleştir takımınla sürekli iletişim halinde ol. Umarım gelişirsin şimdiden başarılar.
 
Fare hızını sürekli değişken kullanın. Örneğin 1 ila 10 arasında örnek verecek olursak; hızı 5'e alın ve biraz oynayın. Daha sonra kademe kademe 6,7'ye alın. Sonra 3,4'e düşün. Her seferinde farklı hızlarla oynayacağınız için eliniz zorlu koşullarda bile oynamaya alışacak. Diğer türlü sürekli aynı şekilde oynarsanız en fazla kapasitenizin yettiği yere kadar gelişebileceksiniz. O da oynayıp tecrübe kazandıkça. O yüzden sınırları aşmak ve kapasitenin üzerine çıkmak gerekiyor. Bu yöntemi de çoğu kişi bilmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı