Valorant çok vurup rank atlayamamak

KilliaVl

Picopat
Daha fazla  
Su lanet oyunda her Mac takımda ne eksikse onu alıyorum uzerine her Mac 20 ustu vuruyorum ama yok kaybediyorum. Kimi troll kimi AFK kimi ayağıyla oynuyor ne yapmam lazım hangi karakterleri secmem lazim? Yardım.

Su lanet oyunda her Mac takımda ne eksikse onu alıyorum uzerine her Mac 20 ustu vuruyorum ama yok kaybediyorum. Kimi troll kimi AFK kimi ayağıyla oynuyor ne yapmam lazım hangi karakterleri secmem lazim? Yardım.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok takıma tek başınıza katkı sağlamak isterseniz düellocu karakter alın malum TR sunucuları troll dolu zaten heleki rankınız düşükse çekilmez hale geliyor rekabetçi oyunların genel sıkıntısı bu maalesef eğer arkadaş grubunuz vs. varsa 5 kişilik takım kurup o şekilde girebilirsiniz maçlara veya oyunda iyi oynayan kişileri arkadaş ekleyip onlarla tekrar oynayabilirsiniz.

Karakter seçmekle rank atlayamazsın ki ya 5 kişi giriceksiniz ya 5 kişi troller ve toksikler çok fazla senin 30 vurman değiştirmez adam Spike'ı çözmez gene round alamazsın ha her round bela atarsan atlarsın.

Takım işi şans işi 4 troll gelse sen 50 vur yine kazanamazsın. O yüzden kendi takım arkadaşlarını bulup onlarla birlikte girmelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı