Tamam işte yazdığımı iyi okursan hem sana hemde o düşüncelere sahip herkes cevabını almış olur basit ve yeterli bir cevap
Dostum Valve eğer hiç bir şey yapmazsa CSGO'yu benim gibi Valve fanboyları hariç kimse oynamaz. İllaha oyunun ölmesi için oyunu kimsenin oynamaması gerekmez, eğer şirket gerekli desteği artık sağlamamaya başlamışsa (Antihile desteği vb.) şirketin gözünde o oyun ölüdür. Valve uzun zamandır bir şey yapmıyor bizde buna sinir oluyoruz. Evet oyun oynanmaya devam edebilir tıpkı (CS 1.6 gibi) fakat bütün E-Spor aktiviteleri vb. geri çekilir. Bu sebepten "çoğu" oyuncular ister istemez farklı oyunlara kayabilir. Bende Valve'yi çok seviyorum ve CS'nin ölmesini hiç istemiyorum. Fakat burda maalesef objektif bakmak zorundayız.

Arkadaşım mor renklere kitlenen aim hilesi yaptı. Kendisi yazılımcı değil. İnternette kodu kopyalayıp Visual Studio'ya yapıştırıp hileyi injektor ile Discord olarak gösterdi ve yüksek ranklara hesap kasıp satıyor. Hesapları en az 2 hafta oynadığını söyledi ve ban ile ilgili bir şey yaşamamış. Hatta takımındaki adamların çoğunun wall hack olduğunu söyledi. Yani burada bilip bilmeden hileler hemen banlanıyor demeyin.

Senin dediğin o hileyi bende biliyorum Vanguard sisteminin ne zaman tarama yapacağına bağlı ban yer Vanguard ban atmasa bile hile ekibinden çalışan biri banlar. Bilip bilmeden konuşmuyorum benim de arkadaşım kullandı ve Valorant'a sorarsan ya da herhangi bir araştırma yaparak öğrenebilirsin. Ayrıca ben genel konuştum 8 maç girdim 8 maçta hile geldi hepsi direkt ban yedi sırf sizin arkadaşınız ban yemedi diye diğer insanlarda mı ban yemiyor sandınız. Al bak bu da video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşı oyunda workshop yok, botlara karşı olan haritaları oynamak yok ve sadece 5 harita var. Ve bu konuda siz CS'yi mi eleştiriyorsunuz? Komiklik yapmayın. Ki ayriyeyen CS her 6 ayda bir yeni bir-iki topluluktan haritayı oyuna ekliyor, 12 ayda bir operasyonlarla da yine birkaç harita ekliyor.

Danger zone, vacnet, 2 operasyon, yeni ajanlar, sürekli silah düzeltmeleri, oyunu ücretsiz yapma, Trust factor, panaroma UI, gelişmiş Overwatch, yeni silahlar, yeni skinler ve yeni bıçaklar dışı 3 senede Valve hiç güncelleme yapmadı, haklısınız.

Hocam hile sistemi için demiştim yoksa bende biliyorum bu güncellemeleri.

Türkiye'den çok büyük bir kitlesi olmasına rağmen kaç yıldır Türk sunucusu yok adamlar daha turnuva düzenlemiyor gördüğümüz turnuvaları hep özel şirketler yapıyor hile sistemi desen kötü her maçta garanti hile var Riot Games bütün bu açıkları kapattı ve Türkiye'ye özel video bile yayınladılar kısacası önem veriyorlar woxic in CS yavaş yavaş ölüyor Valorant ağır geldi videosuna bakmanızı tavsiye ederim plat 2'yim Valorant'ta ve 8 yaşında çocukla bir kere bile karşılaşmadım rankınız demir ya da bronz ise karşılaşmanız yüksek ama biraz rank atlasanız o sorundan da kurtuluyorsunuz.

Valorant diger Riot Game oyunu olan LoL gibi çalıntıdır LoL'un DotA 2'den çalınması gibi Valorant da Overwatch tft2 CS:GO gibi birçok oyunun guzel yanlarını birebir alıp kullanan bir oyun sonuç ise güzel ama bu oyle kolay kolay CS:GO'yu bitirir moruk denebilecek bir oyun değil CS:GO hala Steam'de en çok oynanan oyunlar listesinde ve valoranta akın akın kayan oyuncu topluluğu olsa bile yuzde 10'undan fazla olamayacağını hepimiz biliyoruz CS:GO global anlamda daha zevkli bir oyun bana gore FPS oyunu dedigin dikkat gerektirir senin bir anlık hatan ile düşmanın senin kafanı alması demek Valorant'taki gibi oyuna 3 gün önce başlamış bir veledin önüne duvar koyup da seni egale etmesini aklım almıyor tabii Valorant CS:GO'dan daha kolay olduğu için çocuklari çeken bir oyun veya CS de aim kasamamiş spray öğrenememiş insanlar için iyi bir tercih he CS:GO mukkemmel off demiyorum cok fazla sorunu var duzelticege de benzemiyor bu gidişle ama bir anlık galeyana gelip düzeltmeye kalkarlarsa oyun bir 5 10 sene daha listede kalir gibime geliyor.

Valorant diger Riot Game oyunu olan LoL gibi çalıntıdır LoL'un DotA 2'den çalınması gibi Valorant da Overwatch tft2 CS:GO gibi birçok oyunun guzel yanlarını birebir alıp kullanan bir oyun sonuç ise güzel ama bu oyle kolay kolay CS:GO'yu bitirir moruk denebilecek bir oyun değil CS:GO hala Steam'de en çok oynanan oyunlar listesinde ve valoranta akın akın kayan oyuncu topluluğu olsa bile yuzde 10'undan fazla olamayacağını hepimiz biliyoruz CS:GO global anlamda daha zevkli bir oyun bana gore FPS oyunu dedigin dikkat gerektirir senin bir anlık hatan ile düşmanın senin kafanı alması demek Valorant'taki gibi oyuna 3 gün önce başlamış bir veledin önüne duvar koyup da seni egale etmesini aklım almıyor tabii Valorant CS:GO'dan daha kolay olduğu için çocuklari çeken bir oyun veya CS de aim kasamamiş spray öğrenememiş insanlar için iyi bir tercih he CS:GO mukkemmel off demiyorum cok fazla sorunu var duzelticege de benzemiyor bu gidişle ama bir anlık galeyana gelip düzeltmeye kalkarlarsa oyun bir 5 10 sene daha listede kalir gibime geliyor.

Valorant çalıntı bir oyun demene katılmıyorum. Ayrıca Valorant bu hali ile CS:GO oyununu bitiremez zaten. Ben 2 yıl sonra eğer CS:GO oyununa hile güncellemesi gelmez ise biteceğine inanıyorum çünkü hile daha çok yaygınlaşacak Prime hesap bile yapabiliyorsun artık hile ile. Ayrıca bana göre bazı saçma değişikliklerde var mesela botları kaldırdılar her 3 turda bir 1000 para veriyorlar eğer oyundan çıkmış biri varsa. Hatta son 1 haftadır CS:GO oynuyorum ve evet hile geldi ama çok eğlendim. Evet ben Valorant daha güzel demiştim ama sonradan CS:GO oynadım en son 2017 yılında oynamıştım ve şimdi tekrardan oynuyorum bana göre artık CS:GO daha güzel evet Valorant oyunu da güzel bir oyun ama çok eksiği var bunu CS:GO oynadıktan sonra anladım. Umarım linç yemem.

Valorant çalıntı bir oyun demene katılmıyorum. Ayrıca Valorant bu hali ile CS:GO oyununu bitiremez zaten. Ben 2 yıl sonra eğer CS:GO oyununa hile güncellemesi gelmez ise biteceğine inanıyorum çünkü hile daha çok yaygınlaşacak Prime hesap bile yapabiliyorsun artık hile ile. Ayrıca bana göre bazı saçma değişikliklerde var mesela botları kaldırdılar her 3 turda bir 1000 para veriyorlar eğer oyundan çıkmış biri varsa. Hatta son 1 haftadır CS:GO oynuyorum ve evet hile geldi ama çok eğlendim. Evet ben Valorant daha güzel demiştim ama sonradan CS:GO oynadım en son 2017 yılında oynamıştım ve şimdi tekrardan oynuyorum bana göre artık CS:GO daha güzel evet Valorant oyunu da güzel bir oyun ama çok eksiği var bunu CS:GO oynadıktan sonra anladım. Umarım linç yemem.

1 Yıl önceki VAC Ban dalgasını hatırlamıyorsun sanırım. Zaten güncelleme gelir hile için. Maçlar arasında sadece 2 kere gördüm. Prime iken hile daha az ama Prime olmaman hile gelmedi. Yani 2 yıl sonra VAC koruması ile hileler girdiği anda Overwatch veya VAC yiyecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı