- Makaleler
- 2
Valorant daha iyi diyen en fazla 11 yaşında bu arada![]()
Arkadaş kesin troll başka konuda Valorant çöp falan yazmış Valorant iyi diyenin zaten FPS oyunlarına Valorant ile başladığını düşünürüm.
Valorant daha iyi diyen en fazla 11 yaşında bu arada![]()
Troll zaten. Trollüğe troll cevap verin siz de benim gibi işteArkadaş kesin troll başka konuda Valorant çöp falan yazmış Valorant iyi diyenin zaten FPS oyunlarına Valorant ile başladığını düşünürüm.
@Ahmet Yilmaz 42 arkadas senin 200 saat var diyorsun da. O o kadar da fazla saat degil. Millet 1000 2000 saati olan var ve e sporcu falan da değil. Sana peekleyerek çıkıyorlarsa o senin sorunun. Grafik konusunda hadi belki Valorant ama dinamik konusunda CS:GO Valorant'a tek atar. Hile ise CS:GO'nün bas belası
Trolse gerçektende komik değil, değilsede değil. CS oyunları FPS oyunlarının babası/atasıdır. Csgo'da momentlar daha iyidir, spray atmak daha basittir silah momentları daha iyidir. Eğer faceit girersen gayet kaliteli bir oyun oynarsın. Ve son olarak yüksek rank dediğin Nova 3 ve Gold 2 çömez rankı olarak görülüyor. High eloda yaşatmazlar. İyi akşamlarArkadaşlar sizce hangi oyun daha güzel?
Bence Valorant daha da kaliteli. 2 oyunda da yüksek ranklara ulaştım. Övünmek gibi olmasın ama CS'de 200 saatim var, rankım Gold Nova 3. Bence gayet fazla bir süre ve rank. Valorant'ta ise Altın 2'yim. Bence CS kalitesiz bir oyun, grafikleri Valorant'tan daha kötü, çok hile var. Ses yapmasam da bana sıkarak peekliyorlar. Her maç hile geliyor ve bir de hep Toxic Ruslar geliyor. Ama Valorant'ta hep yaşıtlarım geliyor takımıma. Bir de CS e-sporu bitti, sadece Sangal e-sports kaldı Türkiye'de. Bu da demek oluyor ki dünyada CS e-sporu bitmiş demek. Ama Valorant'ta Türkiye'de bir sürü takım var, mesela Wtcn'nin kurduğu BBL var, orda bir sürü e-sporcu var ve Team Liquid'le falan kapışıyorlar
. Yani Valorant e-sporu daha da iyi. Sizin fikriniz ne? Bana katılıyor musunuz?
Benim 1.300'ü geçmiş saatim var.Övünmek gibi olmasın ama CS'de 200 saatim var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.