Rekabetçide vuramıyorsan da kafana takmayıp sürekli oynamaya çalış. Sürekli oynarsan oyunun mekaniklerine ve olası senaryolara alışabilirsin. Eğer art arda 2'den fazla lose alıyorsan 2-3 hesapla oynamayı deneyebilirsin. Bir hesapta art arda 2-3 lose alırsan diğerine geçersin. Ben rekabetçi oyunlarda hesap kasmak için bu yöntemi kullanıyorum ve işe yarıyor. Tek giriyorsan takıma bağlı olarak bireysel performansına önem vermelisin. Takımında iletişim kuracak birileri yoksa birlikte oyun kurmanız zaten imkansız olacağı için bireysel performansına önem vermen lazım. Eğer takımında iletişim sağlayabileceğin birileri varsa birlikte düşünerek bir şeyler yapmaya çalışırsanız kazanmak daha kolay olacaktır.Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım Platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?
Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.