Valorant dereceli maçta oyuncu vuramamak

Ne kadar aimim eloma göre yüksek olsa bile bende vuramıyorum hocam olmuyor hep derecesizde MVP'yim.

Güne başlar başlamaz strese girmemek için ilk maçı derecesiz ya da tam gaz yapabilirsiniz.
Onun dışında kendinize kendinize bir main bulun ve onda ustalaşmaya çalışın, çünkü görünüşe bakılırsa takıma yararlı olmak adına bilmediğiniz rollerdeki bilmediğiniz şampiyonları oynuyorsunuz, böyle yaptığınız zaman da takıma yarardan çok zararınız oluyor, çünkü oyunu bir nevi 4v5 oynamış oluyorsunuz.
Son olarak bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın ve eğlenmeye bakın, rank dediğiniz şey sadece bir resimden ibaret.

Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım Platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?
Rekabetçide vuramıyorsan da kafana takmayıp sürekli oynamaya çalış. Sürekli oynarsan oyunun mekaniklerine ve olası senaryolara alışabilirsin. Eğer art arda 2'den fazla lose alıyorsan 2-3 hesapla oynamayı deneyebilirsin. Bir hesapta art arda 2-3 lose alırsan diğerine geçersin. Ben rekabetçi oyunlarda hesap kasmak için bu yöntemi kullanıyorum ve işe yarıyor. Tek giriyorsan takıma bağlı olarak bireysel performansına önem vermelisin. Takımında iletişim kuracak birileri yoksa birlikte oyun kurmanız zaten imkansız olacağı için bireysel performansına önem vermen lazım. Eğer takımında iletişim sağlayabileceğin birileri varsa birlikte düşünerek bir şeyler yapmaya çalışırsanız kazanmak daha kolay olacaktır.

Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?

Hocam plat 3 sun zaten bu mental ile ileri gidemen kendine hedef kat yavaş yavaş yükselirsin mentalinde artar. Plat 3 isen de ki elmas olacağım veya yücelik.

Arkadaşlar merhaba, Valorant'ta güncel rankım platin 3. Poligon'da ve DM'de vurabiliyorum, ancak dereceliye gelince adam vuramıyorum. Mentalim çok çabuk düşüyor ve geri toparlayamıyorum. Maçların çoğunluğunu kazanmışım, ancak neredeyse hepsinde takım taşıdı. Sizce ne yapmalıyım, aim ve mental geliştirmek için?

Aim için önerimde 25dk Poligon antrenman ardından zor mod ta 15dk adam vur. Hemen ardından DM 5 6 maç at 6.maçı sizin için en azından full şerif oyna. Sonra rekabet gir ama aktif oyun oyna rekabet bildiğin gibi DM gibi değil adam çıkmıyor öyle kolaylıkla ama çıkan adamıda vurabilmen lazım. Elini ısındırıp rekabet giriyorsun elin hep ısınık kalsın demek istediğim mentalde düşürme immo ya kadar kolay kasarsın.

Kral olay tamamen mental; ölüm kalım veya tamgaz girip el ısıtmayla olacak bir şey değil. Şuan yks çalışıyorum her aksam 1 saat girerdim stres atayım mental toplarlarım diye iyice mental düşürüyodu oyun. 4 ay önce silip Forza Horizon 5 aldım hayat kalitem arttı. Akşam 10 yaş çocuklarla uğraşmak yerine çıkıp gazlıyodum çok daha zevkliydi. Geçen yine valorant indirdim özlediğimden. Ranked girdim çok zevkliydi uzun zamandır böyle istekli oynamamıştım. Kısacası sil kral özlediğinde indirirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı