Valorant düşük rütbede olduğunu iddia edenler

bertugoyun

Hectopat
Daha fazla  
YouTube yorumlarında "Benim plat olmam lazım" falan diyorlar da rütbeleri gümüş, altın falan oluyor sanırım genelde. Sizce doğru mu söylüyorlar?

YouTube yorumlarında "benim plat olmam lazım" falan diyorlar da rütbeleri gümüş, altın falan oluyor sanırım genelde. Sizce doğru mu söylüyorlar?

Değişken bir durum olduğunu düşünüyorum yan hesabım bronz 3 ana hesabım gümüş 1 ama bronzlarda gümüşlerden iyi olan çok insan var nereden baksan altın ya da plat seviyesi bizzat gözlemledim ama bizim gibiler takım oyunu olmadığı için alt rütbelerde kalıyor şahsen vandal ve Phantom'da orta seviyeyim ama operatörde üst seviyeyim ama takım oyunu olmadığı için rütbe atlayamıyorum. Yani doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyorum.
Bir de üstüne smurfler giriyor adam karşıdaki yüksek ranklılar yüzünden çıkmakta zorluk çekiyor.

Herkes plat olmayı hak ediyorsa kim altın gümüş olacak?

Oda doğru :) genelde hep yüksek rütbe olmam lazım falan diyorlar hiç anlamıyorum geliştiğin zaman zaten rütbe yukselirsin.
Değişken bir durum olduğunu düşünüyorum yan hesabım bronz 3 ana hesabım gümüş 1 ama bronzlarda gümüşlerden iyi olan çok insan var nereden baksan altın ya da plat seviyesi bizzat gözlemledim ama bizim gibiler takım oyunu olmadığı için alt rütbelerde kalıyor şahsen vandal ve Phantom'da orta seviyeyim ama operatörde üst seviyeyim ama takım oyunu olmadığı için rütbe atlayamıyorum. Yani doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyorum.

Aslında bazı Discord'lar var oradan düzgün 5'li bulabilirsin bence.
Bir de üstüne smurfler giriyor adam karşıdaki yüksek ranklılar yüzünden çıkmakta zorluk çekiyor.

Bu arada gümüş isen oynayabiliriz.

Oda doğru :) genelde hep yüksek rütbe olmam lazım falan diyorlar hiç anlamıyorum geliştiğin zaman zaten rütbe yukselirsin.

Takım oyununda tek başına hiçbir şey yapamazsın maalesef ne kadar iyi olursun ol takımınında bişeyler katması lazımki sende yükselebilesin onlarda.

Bu arada gümüş isen oynayabiliriz.
Ekle Girelim Stajdan Eve Geçince LanetBirİnsan#Zero

Hocam sıfır hesap alıyorum plata çıkıp bırakıyorum. İki rütbe arasındaki temel fark oyunu ciddiye alma ve istikrar. Bronzelar bazı maçlar iyi oynayınca kendini iyi oyuncu sanıyor plat eloda insanlar nadiren kötü oynuyor(elohell hariç). Ve platlar maça girmeden el ısıtır oyun içi taktik izler bronzelar sadece 1v5 ace izler :D. Şunlarıda eklemek isterim OP de gerçekten iyi olsanız silverda kalmanız İMKANSIZ. Ayrıca şansınız yoksa gerçek liginiz bulunduğunuz ligin en fazla bir üstü olabilir daha üstü olduğunu düşünmek kendini kandırmak olur.

Bence plat anlattığınız kadar iyi bir rank değil.
Golddan çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum, hatta genel olarak goldaki oyuncuların daha iyi olduğunu düşünüyorum, ikisinde de bulunmuş birisi olarak söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı