Valorant güncelleme sonrası FPS düşüşü

EgeAycicek

Centipat
Daha fazla  
Valorant güncelleme yapmadan önce bir sıkıntı yoktu. Güncellemeyi yaptım sonra bir FPS düşmesi başladı, sonra bir ölüm maçı gireyim dedim çok ilginç bir manzarayla karşılaştım, normalde FPS 130 aşağısına inmez, ama anlık droplarla 0 olup duruyor tilt etti.

VALORANT   15.04.2022 03_26_38.png

Ben Bide bu bilgisayarla gta 5, gta 4, csgo yu sorunsuz oynuyorum hala ama valorantta bi sıkıntı oluyor her güncellemede

Son düzenleme:

Valorant güncelleme yapmadan önce bir sıkıntı yoktu. Güncellemeyi yaptım sonra bir FPS düşmesi başladı, sonra bir ölüm maçı gireyim dedim çok ilginç bir manzarayla karşılaştım, normalde FPS 130 aşağısına inmez, ama anlık droplarla 0 olup duruyor tilt etti.

Eki Görüntüle 1360499

Ben bir de bu bilgisayarla GTA 5, GTA 4, CS:GO'yu sorunsuz oynuyorum hala ama Valorant'ta bir sıkıntı oluyor her güncellemede

Grafikleri düşürmek demek daha fazla FPS alınacağı anlamına gelmez. Ekran kartından yükü komple işlemci cephesine itmişsiniz. İşlemci daha fazla iş yapmak zorunda kaldığı için gayet normal drop yemeniz.
Ayrıca sistem özellikleriniz nedir?

Benim bilgisayarda Ekran Kartı Intel r UHD Graphics 610, ama ben güncellemeden önce bir sorunla karşılaşmıyordum gayet akıcı 120-130 FPS civarı oynuyordum ama bir güncelleme geldi indirdim sonra oyuna donmalar girmeye başladı ölüm maçı girdim grafikler böyle geç geç yüklenmeye başladı, çok sık droplar yemeye başladım.
Bilgisayarım; Nirvana One A500

Bu grafiklerden dolayi olabilir mi :D

Aslında grafikler böyle değil çok geç yüklenmeye başladı böyle, ilk girdiğimde böyleydi bayağı şaşırdım
Sistem özellikleriniz ne?

Cihaz adı EgeMoonCherrie
İşlemci Intel(R) Pentium(R) Gold G6400 CPU @ 4.00GHz 4.00 GHz
Takılı RAM 12,0 GB
Ekran Kartı Intel UHD Graphics 610
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Benim bilgisayarda Ekran Kartı Intel r UHD Graphics 610, ama ben güncellemeden önce bir sorunla karşılaşmıyordum gayet akıcı 120-130 FPS civarı oynuyordum ama bir güncelleme geldi indirdim sonra oyuna donmalar girmeye başladı ölüm maçı girdim grafikler böyle geç geç yüklenmeye başladı, çok sık droplar yemeye başladım.
Bilgisayarım; Nirvana One A500

Aslında grafikler böyle değil çok geç yüklenmeye başladı böyle, ilk girdiğimde böyleydi bayağı şaşırdım

Cihaz adı EgeMoonCherrie
İşlemci Intel(R) Pentium(R) Gold G6400 CPU @ 4.00GHz 4.00 GHz
Takılı RAM 12,0 GB
Ekran Kartı Intel UHD Graphics 610
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Problem Düzeldi, bilgisayara güncelleme geldi yükledikten sonra problem ortadan kalktı teşekkürler.
Konuyu Nasıl Kapatırım Bilmiyorum
Konu Kilitlensin Lütfen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı