Valorant haksız ban

finest

Decapat
Daha fazla  
Sesli sohbet davranışlarımdan dolayı perma (sınırsız) ban yedim, ama ne küfür ettim ne tacizde bulundum ne de rahatsız edici bir davranışta bulundum. Sadece arkadaşlarıma "rakibin savelediği parayı Suriye'ye versek süper güç olur" dediğim için ban yedim. Bu üçüncü parti bir yazılım değil çünkü banlanma nedenimi sesli sohbet olarak gösterdi. Ne yapmam gerekiyor? Riot'a e-posta attım, 3-4 gün içinde incelenecektir dediler, fakat bir hafta oldu.

Siyasi bir yaklaşım ve ırkçılığı kapsıyor. Bu lafı dışarıda dersen biri şikayetçi olursa mahkemede sağlam bir şekilde yargılanırsın. Tahminen yaşın küçük ama söylediğin laf ırkçılık ve siyasi söylemleri kapsıyor. Perma ban doğru karar. 1940'larda Almanya başındaki adamın adını bile telaffuz ettiğinde ban yiyebiliyorsun. Bu dediğin ondan da fazla.

Yani daha önce maçlarıma daha kötülerini söyleyen küfür vb. İnsanlar geldi ancak hiçbiri ban yemedi. Ya bu size denk gelmiştir ya da başka bir sebepten ban yemiş olabilirsiniz

Riot oyunlarında doğrudan ban atılmıyor. O toksik davranışı sürekli sürekli devam ettirirsen en sonunda sistem seni banlıyor. @muratboy93 fazlasıyla açıklamış. Ne bir eksik ne de bir fazla. @SingleMuffin. Bu arkadaş, anlaşılan bu tarz söylemleri sürekli devam ettirdiği için en sonunda sistem de banlamış. Küfür eden, toksiklik yapan birisinin ceza alabilmesi için rapor sistemini de kullanmak gerekiyor elbette.

Sesli sohbet davranışlarımdan dolayı perma (sınırsız) ban yedim, ama ne küfür ettim ne tacizde bulundum ne de rahatsız edici bir davranışta bulundum. Sadece arkadaşlarıma "rakibin savelediği parayı Suriye'ye versek süper güç olur" dediğim için ban yedim. Bu üçüncü parti bir yazılım değil çünkü banlanma nedenimi sesli sohbet olarak gösterdi. Ne yapmam gerekiyor? Riot'a e-posta attım, 3-4 gün içinde incelenecektir dediler, fakat bir hafta oldu.
Sınırsız yemen bundan dolayı imkansız, ayrıca benim Geçici uzaklaştırma biletime de yanıt vermediler. Muhtemelen bayram tatiline çıkmış olabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı