Valorant hile kullanmadığım halde haksız ban yedim

TheBigLemonHD

Decapat
Yer
Denizli
Bugün şaşırtıcı bir şekilde hile kullanmadığım halde 3. parti yazılımlardan ban yediğimi öğrendim. Zaten iyi bir Valorant oyuncusu değildim hesabım yeniydi ve dereceli maçlar bile açılmamıştı. Derecesiz veya diğer oyun modlarıyla vakit geçiriyordum. Nick'im SSR20 kontrol edebileceğiniz bir yer varsa bakabilirsiniz. Aşağıya bilgisayarımda yüklü olan programların listesini de bırakıyorum. Bu banı neden yediğimi öğrenmek istiyorum. Ne gibi bir oynanıştan ban yediğime dair bir videoya bir kayda ulaşabilir miyim? Destek ekibine e-posta ile ulaşsam kurtulma şansı var mı? Kurtulma şansı yoksa yeni hesap açsam yine oynayabilir miyim?

Ban-1.png

Ban-3.png

Ban-2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bi oyunda macro - hile kullanırsan Valo'da ban yiyebilirsin. (arkadaşımın başına geldi)
Hile macro yok ta dün minecraft 1.16.4 için OptiFine indirmiştim o sebep olmuş olabilir mi?

Screenshot_5.png

GameSatış'da biri hesaba bakmak için girdi ve hile açıp ban mı yedi ? Donanım arşivi formundan gördüm aynı anda açılmış.

Hayır ben değilim.

Bugün şaşırtıcı bir şekilde hile kullanmadığım halde 3. parti yazılımlardan ban yediğimi öğrendim. Zaten iyi bir Valorant oyuncusu değildim hesabım yeniydi ve dereceli maçlar bile açılmamıştı. Derecesiz veya diğer oyun modlarıyla vakit geçiriyordum. Nick'im ssr20 kontrol edebileceğiniz bir yer varsa bakabilirsiniz. Aşağıya bilgisayarımda yüklü olan programların listesini de bırakıyorum. Bu banı neden yediğimi öğrenmek istiyorum. Ne gibi bir oynanıştan ban yediğime dair bir videoya bir kayda ulaşabilir miyim? Destek ekibine e-posta ile ulaşsam kurtulma şansı var mı? Kurtulma şansı yoksa yeni hesap açsam yine oynayabilir miyim?

Eki Görüntüle 1035886

Eki Görüntüle 1035891

Eki Görüntüle 1035890

Aynısı başıma geldi birkaç gün önce, arkadaşım oyunda bug kullandığı için 3 ay bilgisayar banı yedi, onun evine gittiğim de bilgisayardan benim hesabımı denedik benim hesabım da kalıcı ban yedi. 😶 HWID ban yiyen bir bilgisayardan oyuna girmeyi denersen hesabın da kalıcı ban yiyor, belki bu tarz bir olay başına gelmiştir ondan yazmak istedim, İyi günler.

Hile macro yok ta dün Minecraft 1.16.4 için OptiFine indirmiştim o sebep olmuş olabilir mi?

Eki Görüntüle 1035920

Hayır ben değilim.

X-Mouse Button Control yazılımının yüklü olduğunu görüyorum. Ufak araştırma sonucu macro uygulaması olduğunu gördüm. Bu yüzden ban yemiş olabilirsiniz.

X-Mouse Button Control yazılımının yüklü olduğunu görüyorum. Ufak araştırma sonucu macro uygulaması olduğunu gördüm. Bu yüzden ban yemiş olabilirsiniz.
Bütün her şeye ban atıyor Valorant, crack dosyası ve macro dosyaları dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı