Valorant İncelemem

Evet uzun bir süre Valorant oynadım ve aslında artılar kısmında dedikleriniz doğru olsa da bence eksiler kısmında yanlışlarınız var.

1. oyunda vuruş hissi var fakat skinden skine göre değişecek şekilde o hissi alıyorsun.

2.ücretsiz bir oyun olduğu için böyle toxicler elbette var fakat Valorant'ın report sisteminin iyi olduğu düşünüyorum ayrıca rankınız yükseldikçe daha az geldiğini fark edebilirsiniz ya da 5 kişi birlikte girebilirsiniz.

3.sistemden sisteme göre değişecek bir durum.

4. grafiklerinin iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca bu bir FPS oyunu olduğu için grafiklere takılmanıza gerek yok bence.

5.bence normal fakat ben güzel bir şeyler istiyorum diyorsanız skin almalısınız.

6.bug ve hatalar mevcut diyiceğim bir şey yok.

Bunlar benim kendi fikirilerim ama bana oynanışdan daha çok görüntüye önem veriyormuşsunuz gibi geldi bu oyunda bir sürü çatışma vs döndüğü için herkes oynanışa önem veriyor.

Selamlar, umarım iyisinizdir. Bugün, 5-6 ay kadar oynadığım Valorant'ı sizlerle beraber değerlendirip eksi ve artı yönlerini konuşacağız.

Artı yönlerine gelirsek;
  • Çeşitliliğin fazla olması (karakterler ve yetenekleri).
  • 128 Tick Rate sunucularının olması.
  • Hilelerin diğer bilindik bu tarz oyunlara göre az olması.
Şimdi eksi yönlerini sayayım.
  • En ve en önemlisi oyunda vuruş hissi diye bir şey yok, sadece çöpten ibaret.
  • Çoğu zaman oyunuma toxic, troll, ağzından küfür düşmeyen 10 yaşında çocuklar geliyor.
  • Her güncellemeden sonra oyun iyice sapıtıyor.
  • Grafikleri zamanımıza göre kötü, çizgi film gibi.
  • Harita tasarımları güzel ama silahlar hoşuma gitmedi, çok basit duruyorlar.
  • Oyunda biraz bug ve hatalar mevcut ama oyunumuzu etkileyecek şeyler değil.
Oyun ilk çıktığında çizgi film gibi, oynanmaz, gidin CS:GO oynayın diyenlerin şuan fikirlerini merak ediyorum. Her neyse, konumuzun sonuna geldik. Umarım oyuna başlamayı düşünenlere yardımcı olur. Ben de bırakmayı düşünebilirim. 🙂
Grafiklerinin gerçekçi olmaması onu kötü yapmaz. Bana göre grafikleri CS den daha güzel.

Açıkçası grafikleri kendi özgü. Kötü diyemeyiz. Daha kötü grafikler yapıp kötü sistemi olanların da oyuna erişmesine olanak tanımışlar. Ki o kadar da kötü grafikleri yok. Oyunu sevmeyen biri olarak gördüğüm kadarıyla diyebilirim bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı