Valorant neden oynanmaz?

Anlamadım neyi kestirip atıyorum?
Oyunun Aim'inin bana göre olmadığını Spray oyuncusu olduğumu söylüyorum. Arkadaş ise ağladığımı söylüyor. Burda neyi kestirip atıyorum tam olarak ?
Madem spray oyuncususun ve burst atamıyorsun. Bırak oyunu. Gelip de burada boş boş ağlamana gerek yoktu. Fikirlerine saygı duyulmasını istiyorsun ama gelip de "Dünya turnuvaları kazanıp aileni gururlandırabilirsin ama bu oyunun ne kadar kötü olduğunu değiştirmez." deyip milletle eğleniyorsun. Anladım kanks.
Ciddi bir şekilde oyunda vuruş hissi var mı sizce? Dediklerimin arkasındayım.
Vuruş hissi ile aim bambaşka şeyler kanka onu da hatırlatayım.
Ortalığı karıştırmak gibi bir amacım yok. Hem öyle bir şey yapsam elime ne geçecek.
Oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu söylüyorum sana sen bana aim diyorsun. O viper karakteri var 1-2 tane skill atıyor zaten 30FPS düşüyor.
Aim konusunda adamın direk kafasına atıyorsun bitiyor. Rastgele 10 tane tarasan zaten 1'i adamın kafasına geliyor.
Oyunu yüksek liglerde oynuyor olabilirsin taktir ederim ayrıca sanırım yüksek bir ligdesiniz bunu içi de ayrı tebrik ederim.

Ranked taş çatlasın 30-40 maç girmişimdir. Normal maç takılıyordum genelde.(Rage Quit attığımdan girmiyordum)
Madem 10 tane tarasak 1 tanesi adamın kafasına gidiyor neden Silver-Gold elodasın kanka? Madem aim çok kolay neden diamond immo falan değilsin?
 
Son düzenleme:
Küçüklüğümden beridir FPS oyunları oynuyorum mazilerin FPS oyunlarınıda oynamış birisi olarak. Valorant ı kapalı beta sürecinde ve ilk rank döneminde ciddi ciddi oynadım . Son zamanlarda da öylesine girdim. Öncelikle RİOT türk serveri açtığı için helal olsun. Fakat arkadaşlarımın öylesine geçen çağırmasın dan anladım ki Türkler bile TR severine girmiyor ? Neden kanser kitle. Sonra bir ton ağlıyoruz neden CS de TR serveri yok neden R6 da yok diye al sana en büyük örneği yayıncılar yada TR oyuncuları bile TR serverine giremiyor . Bu bize diğer oyunların neden TR serveri açmadığının örneği. Oyuna gelecek olursak yeni bir oyun sürekli gelişiyor ve büyüyor fakat CS deki moment'ı yakalaması bence çok çok zor Valorant oynarken karakteri CS deki kadar rahat oynatamıyorum o playz leri yapamıyorum karaktere sanki bir ağırlık bağlanmış ya da sırtından birisi çekiştiriyor gibi geliyor tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım. Bu oyunu nasıl zamanında PUBG ile Fortnite kıyaslanıyordu aynı mantık düşünün CS ile Valorant . Burdan Riot ( LOL + VALORANT ) bu kadar BÜYÜK bir türk kanser kitleyi tutukları için ayrı teşekkür ederim. Bunun aksine Türklere Espor da bu kadar şans veren Riot a helal olsun . Türkiyeyi temsil eden takımlarada başarılar dilerim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı