Valorant oynamayın

Oynadığınız oyuna göre değişir. Bu tarz rekabetçi, sizi sinir eden, hırslandıran, yok yere asabınızı bozan oyunlar oynuyorsanız bana göre zaman kaybıdır ama bir hikaye, bir duygu, bir serüven, macera içeren bir oyunu oynarken bundan keyif alıp, mutlu oluyorsanız, size güzel duygular yaşatabiliyorsa o vakit iyi geçirilmiş bir vakittir. Test için oynuyorum demişsiniz onu anlamadım tester mısınız.

Sadece merak ettiğim oyunları kendi çapımda inceliyorum. Hikayeli oyunlar konusunda haklı olabilirsiniz.
Bana göre her oyun zaman kaybıdır. O yüzden oyunları sadece test için oynuyorum.

Kahkaha atılacak bir durum yok ortada. Öznel düşüncemi söyledim. Tabii ilkokula gidiyorsanız orası ayrı.
 
Gerçekten de “tamam siliyorum oyunu, ağlama” gibi yorumlar hiç hoş değil. Birisi konu açıp fikrini belirtmiş ve tavsiyede bulunmuş. Dalga geçmeyi anlayamadım ve dalga geçerken yapılan espriler bana pek olgun gelmedi. Kimsenin olgun olma zorunluluğu yok diyebilirsiniz. Ama forum kalitesi açısından bence var. Mesela konuyu açan arkadaşın artık yeni bir konu açmaya hevesi kalmış mıdır sanmıyorum.
 
Yaptığınız yorumlara bak yazık :D. Hepinizin hayatı 2 3 oyun olmuş. Yorumlarda ölesiye savunmuşsunuz bir de oynadığınız oyunu :D. Çok komik durumdasınız.
 
Evet direkt konuya gireceğim. Koşarak vurmalar mı desem pusan mı desem toxic velet mi desem her türlü oyuncu var. Sağ olsun hele TR serveri aim denen bir şey yok oyunda. Aptallık edip oyuna bayağı para yatırdım, bıktım artık oyunu silmek istiyorum. Ama başka oynadığım yok kısaca aklınızı korumak istiyorsanız oynamayın bu oyunu.
Büyük ihtimalle son attığı maçta takımı tarafından delirtilen bir arkadaş hıncını burdan çıkarmış :D oyun gayet güzel sinir hastasıysan oynama bu kadar basit koşarak vurma csde de olan birşey pusulamaz diye birşey yok toxic görmek istemiyorsan tr serveri girmiyceksiniz frankfurtta oyna cs de ruslarla oynamaktan iyidir.
Her oyunun kitlesi böyle? Pahalı oyunlarda olmuyor genelde onunda sebebi veletler alamıyor.
Valoda bana gelen veletlerin çoğunun hesabı o yüzden 2 3K lık dimi knk ücretli ya da ücretsiz olmasıyla alakası yok oyunun
 

Yeni konular

Geri
Yukarı