- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Full stack
Merhaba. Oyuna yeni başladım birkaç gün oldu. Uzun süredir yüksek rank CS oynuyorum ve Valorant'ta da CS oynar gibi karakterlerin yeteneklerini fazla kullanmadan aim ile oynuyorum genelde 25+ killim oluyor. İlk hesabımda dereceli açıldığı zaman direkt 5 maçı attım 3 Win 2 lose aldım. Try hard oynamıyordum çünkü en düşük Rank'tan başlayıp kendim yükselmek istiyorum ancak sanırım sürekli mvp aldığım için gümüş başlattı.
İkinci hesabımda da dereceli açıp girdim orada da 2 Win 2 lose 1 beraberlik aldım yine gümüş 2 attı hiç try hard oynamıyorum ama takımdakilere haksızlık olmasın diye maçı da satmak istemediğim için bir şekilde kazanıyorum. Demir'e kadar düşmek istiyorum ama bunu başkalarının oyununu mahvetmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum eğer bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.
İkinci hesabımda da dereceli açıp girdim orada da 2 Win 2 lose 1 beraberlik aldım yine gümüş 2 attı hiç try hard oynamıyorum ama takımdakilere haksızlık olmasın diye maçı da satmak istemediğim için bir şekilde kazanıyorum. Demir'e kadar düşmek istiyorum ama bunu başkalarının oyununu mahvetmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum eğer bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.