Valorant rank düşme

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Full stack
Merhaba. Oyuna yeni başladım birkaç gün oldu. Uzun süredir yüksek rank CS oynuyorum ve Valorant'ta da CS oynar gibi karakterlerin yeteneklerini fazla kullanmadan aim ile oynuyorum genelde 25+ killim oluyor. İlk hesabımda dereceli açıldığı zaman direkt 5 maçı attım 3 Win 2 lose aldım. Try hard oynamıyordum çünkü en düşük Rank'tan başlayıp kendim yükselmek istiyorum ancak sanırım sürekli mvp aldığım için gümüş başlattı.

İkinci hesabımda da dereceli açıp girdim orada da 2 Win 2 lose 1 beraberlik aldım yine gümüş 2 attı hiç try hard oynamıyorum ama takımdakilere haksızlık olmasın diye maçı da satmak istemediğim için bir şekilde kazanıyorum. Demir'e kadar düşmek istiyorum ama bunu başkalarının oyununu mahvetmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum eğer bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.

Neden demire düşmek istiyorsun ki? Eğer kendini kanıtlamak istiyorsan gümüşten radyanta kadar yolu var?

Hocam Demir'e hiç bulaşmayın. Samimi söylüyorum manyak olursun. Bu aynı Araf'ta olan bir kişinin ''Cehennem nasıl acaba gidip görsem mi?'' demesine benziyor.
Neden demire düşmek istiyorsun ki? Eğer kendini kanıtlamak istiyorsan gümüşten radyanta kadar yolu var?
Demirdekilerin kötü olması önemli değil. Demirden başlayıp çıkmak istiyorum oyunlarda en düşük ranktan başlayıp yükselmek hoşuma gidiyor o yüzden. Artı olarak ikinci hesap duruyor zaten bir sıkıntı olursa ondan devam ederim.

Gümüş aslında epey düşük bir rütbe. Yani demire kadar inmek biraz zor, çıkmakta öyle. Demir smurf ve düşünme engellilerin buluştuğu bir nokta. Hatta bazen bazı maçların Tinder'a kadar yolu var. Adamlar dating app gibi kullanıyorlar Valorant'ı o eloda. MVP kızı tavlar :D

Demire düşünce yerlerde sürünen maçlar atmaya hazırlan o zaman 12 yaşında çocukların ana bacı küfürlerine hazırlanman gerekiyor. AFK kalanlar gelip skill kullanarak seni öldürenler fazla vurunca hile sanıp karşı takıma yerini söyleyenler :D spike alıp ortada gezinenler :D bir daha düşün istersen sen demir olayını.

Hocam yeni hesap açın derecelilerde yatarak oynayın 1-2 vuracağınız ve yenileceğiniz için demir atar.
Takımdakilere ayıp olmasın diye öyle yapmak istemiyorum ama başka yolu yok mudur? Maç kabul edip karakter seçerken falan çıksam rank düşmez miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı