Merhaba. Dün oyuna güncelleme geldikten sonra tam ekrana geçince donma sorunuyla karşılaştım. Daha dün güncelleme gelene kadar rahat bir şekilde tam ekranda oynayabiliyordum. Birkaç video izledim, genel pnp monitör devre dışı bıraktıktan sonra yapmayı deneyin dediler fakat olmadı. Sildim tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı. Ekran görüntülerini aşağıya bırakacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler )
Geçen Driver Booster'dan ekran kartı güncelleştirmesini yaptım. Yine aynı sorunu verdi. Tekrar format attım çözüldü tekrar. Farklı farklı nedenlerden kaynaklı olabiliyor.
Hocam başka bir yol yok mu ya. İnternet sıkıntısı çekiyorum. Telefondan bağlanıyorum internete. Format atmam, başka bir işletim sistemi kurmam çok zor. Ve o zaman bu sorun Riot'tan kaynaklı değil. Boşuna yama beklememeliyim o zaman. İşim çok zor.
Hocam başka bir yol yok mu ya. İnternet sıkıntısı çekiyorum. Telefondan bağlanıyorum internete. Format atmam, başka bir işletim sistemi kurmam çok zor. Ve o zaman bu sorun Riot'tan kaynaklı değil. Boşuna yama beklememeliyim o zaman. İşim çok zor.
Dostum bir yerden internet bulabilsem keşke. Maalesef yok. Telefonun internetinden bağlandığımı söylemiştim. Format atarsam yeniden her şeyi kurmak çok fazla internet götürür. Keza Windows 8.1 indirirsem de. Sadece Valorant 20gb'a yakın
Dostum bir yerden internet bulabilsem keşke. Maalesef yok. Telefonun internetinden bağlandığımı söylemiştim. Format atarsam yeniden her şeyi kurmak çok fazla internet götürür. Keza Windows 8.1 indirirsem de. Sadece Valorant 20GB'a yakın.
Valorant 7.5 GB indirme yapiyor sonra indirdigini kuruyor öyle 16 GB yer kaplıyor.
Valorant'i yeniden indirmek zorunda değilsin.
Önceki Windows'un üzerine kur windows.old klasöründen yeniden alırsın.
Merhabalar hatanın kalıcı çozümünü buldum. Tek kalıcı çözüm işletim sisteminizi Windows 8.1 yapmak. Bu sorun Windows 10'un mal güncellemelerinden kaynaklıymış. Şu an düşük ayarlarda sabit 120FPS oynuyorum.