HavlayanLama
Hectopat
Ne anlatmak istiyorsun acaba?Hayır çünkü siz baştan beni yanlış anlamışsınız, boş konuşmanın anlamı yok.
Ne anlatmak istiyorsun acaba?Hayır çünkü siz baştan beni yanlış anlamışsınız, boş konuşmanın anlamı yok.
Beyler bence raporlayalım ve daha yazmayalım bu arkadaşın gönderisine. Belli ki zevk alıyor her şeye boş yapıyorsun deyip toksiklik yapmayı.
Beyler bence raporlayalım ve daha yazmayalım bu arkadaşın gönderisine. Belli ki zevk alıyor her şeye boş yapıyorsun deyip toksiklik yapmayı.
Mesaj kasıyorsunuz. Konudan çıkabilirsiniz. Kim haklı kim haksız bilemem ama rahatsız oluyorsanız neden konuya giriyorsunuz? Şizofreni var mı beyler?Ne anlatmak istiyorsun acaba?
Bugün oynadığım son maçta plat 2 oldum. İstersen adımı vereyim bakabilirsin.Daha fazla yazı yazıp aynı cevapları almaya gerek yok. Ligi bronz, gümüş taş çatlasa altındır. Böyle toxic bir oyuncunun daha üst liglere çıkabileceğine ihtimal vermiyorum. Takılsın kafasına göre. Küfürden ban yiyince aklı başına gelir belki.
Mesaj kasıyorsunuz. Konudan çıkabilirsiniz. Kim haklı kim haksız bilemem ama rahatsız oluyorsanız neden konuya giriyorsunuz? Şizofreni var mı?
Mesaj kasıyorsunuz. Konudan çıkabilirsiniz. Kim haklı kim haksız bilemem ama rahatsız oluyorsanız neden konuya giriyorsunuz? Şizofreni var mı?
Hocam en nefret ettiğim şeylerden biri toxicliktir. Mesaj kastığım falan yok soldaki küçücük mesajlar sayısı ne gibi işime yarayacak ki?
Bence siz de "TR server oyuncularından" birisiniz. Birini banlatmak için elinizden geleni yapmaya mı çalışıyorsunuz? Konu sahibi o zaten. Siz rahatsız oluyorsanız çıkarsınız konudan.Hocam en nefret ettiğim şeylerden biri toxicliktir. Mesaj kastığım falan yok soldaki küçücük mesajlar sayısı ne gibi işime yarayacak ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.