Valorant üzerinden edilen küfür ve cimer şikayeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam genelde küçük çocuklar öyle sövüyor. Büyükler gülüp geçiyor yani aynı yaştayız eğer 18 ise ama bilmiyorum.

Hocam ediyorlar bana da LoL'de çok denk geliyor seslide Allah kitap söven 13-14 yaş çocukları görmüşlüğüm var.

Neyse 18'den küçük de olsa çocuk hapishanesi mevcut. Geçen gün Ordu da ailesini katleden 14 yaşında çocuk mesela bunun psikolojisi bozuk demediler direk çocuk hapishanesine gönderdiler. Yani bu işler ciddi işler oyunda insanlar kendilerini öyle bir ulaşılmaz zannediyor ki :)
 
Neyse 18'den küçük de olsa çocuk hapishanesi mevcut. Geçen gün ordu da ailesini katleden 14 yaşında çocuk mesela bunun psikolojisi bozuk demediler direk çocuk hapishanesine gönderdiler. Yani bu işler ciddi işler oyunda insanlar kendilerini öyle bir ulaşılmaz zannediyor ki :)

Sanal ortamda sövünce bulunamayacağını sanıyorlar.
 
YouTube kanalınızı verinde hocam abone olalım destek verelim :) böyle kişilerin hak ettiğini bulması lazım.

Bu şekilde videolar yok random videolar var :) ilk önce Facebook Valorant grubuna atacağım biraz oradakiler böyle dalga geçsin :) sonrasında gelişmeleri paylaştıkça biraz korku salar en azından oyundakiler az da olsa temkinli davranırlarsa ne güzel bir gelişme olur. Küfür nedir ya küfür hiç yakışmıyor gerçekten yakışmıyor oyun sana imkan sunmuş All mute yap oldu bitti.
 
Boş işler. Her şeyi fazla takıyorsunuz bizde zamanında çocukken söver sayardık insan büyüdükçe her şeyin farkına varıyor çok takılmayın tamam kardeşim deyip geçin.
 
Boş işler. Her şeyi fazla takıyorsunuz bizde zamanında çocukken söver sayardık insan büyüdükçe her şeyin farkına varıyor çok takılmayın tamam kardeşim deyip geçin.

Olur. Allah'ımızın, ailemizin, değerlerimizin içinden geçsin, çocuktur deyip geçelim?
 
Daha fazla konu içeriğine yorum atmayacağım gelişme oldukça buradan paylaşacağım iyi günler herkese.
 
Geçse ne olacak sanki gerçekten yapabiliyor gibi 😅 Adı üstünde çocuk düşüne bilse demez zaten kardeşim.

Gülüyorum zaten kardeşim çocukla çocuk oluyorsunuz 😂

Ben çocukla çocuk olmuyorum farkındaysan konuyu okuduysan neden bu şekilde hareket ettiğimi anlamış olurdun Dini değerler inançlar ırkçılık yapılması üzerine ettiğim bir şikayet ihbar. Diğer türlü zaten Oyundaki herkesi mute all yapıyorum keyfime bakıyorum ;)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı