Valorant ve iğrenç kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ara sıra CS ara sıra Valorant oynarım. Sana şunu söylemek istiyorum CS'yi oynamak çok zor, Valorant'ı oynamak çok kolay diye bir şey yok. İkisinin de aimine alışmak belli bir zaman istiyor. CS oynamak yetenek Valorant'ı oynamak için yetenek gerekmiyormuş :D

Bu arada Valorant kitlesine ya da herhangi bir oyunun kitlesine toxic demek yerine, bence kendinize bir bakın. Valorant kitlesi ne kadar toxicse sizde bir o kadar toxicsiniz. Yaşınızın 14-15 olduğunu varsayıyorum.

Zaten? Yazdığı mesajın bana ironik geldiğini düşündüm orada zaten. Şimdi size kalkıp Türkçe öğretmeyeyim değil mi?
İroni demek bir olayın tersini söyleyerek alay etmektir, ironik sözcüğünün anlamını da az önce öğrettim size. Bu durumda karşısınızdaki kişinin sizi cevap verecek kadar bile kaale almamasında nasıl bir ironi buluyorsunuz? Öğretsenize iki dakika.

İroni demek bir olayın tersini söyleyerek alay etmektir, ironik sözcüğünün anlamını da az önce öğrettim size. Bu durumda karşısınızdaki kişinin sizi cevap verecek kadar bile kaale almamasında nasıl bir ironi buluyorsunuz? Öğretsenize iki dakika.
O kadar şey arasından lafı evirip çevirip yine de benim sorularıma cevap vermemeniz ironi özelliği taşıyor dedim. Yani burada ironik "alay edilesi bir durum" anlamı taşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunun yetenek istemesini ben yanlış buluyorum. Valorant oyununu oynayan veya seven biri değilim ama yetenek istememesi kitle olarak geniş olmasını sağlıyor. Herkes saatlerce oyun oynamıyor, okul, ders vb. derken zaman kalmayabiliyor. Günlük 2 saat zevk alıp çıkacağın oyunda da gelişmeye aylar yıllar harcarsan zaten oynama gitsin. Ayrıca sizi zorla oynatan bir durum yok. Oynadınız beğenmediniz açın programlar ve özellikleri kaldırın gitsin. Hep küçükleri aşağılıyorsunuz, hep 15 yaş üstü mü oyun oynayacak? Bıktık artık bu saçmalıklardan.
Ayrıca bunu yazdıktan sonra konu takibini kapatacağım ki bunları beğenmeyenlerin saçma sapan "hahaha" tepkilerinin bildirimi falan gelmesin. Kendi düşüncelerimi paylaştım, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez.

Az önce FACEIT'ten 2 saatlik ban yemem üzerine Valorant'ı tekrar denemek istedim. Öncelikle oyun aşırı kolay, aim mekaniği ve oyunda spray adına hiçbir şey olmaması oyunu herkes tarafından oynanabilir kılıyor. Ve en az 3 yıl FPS oyunu oynamış birisi bunun bir FPS oyununda olabilecek en kötü şey olduğunu anlayabilir. Bunun yanı sıra oyunun kitlesi aşırı berbat, yani oyunu oynayıp da karakteri veya yaşı yüksek olan insan sayısı oldukça düşük. Yani bir insanın CS:GO gibi bir oyun varken bu saçmalığı oynaması kabul edilemez. Bunun için ya Türk olması ya da -18 olması gerekir. Ayrıca bazı küçük yaşlı henüz CS bile oynamayan arkadaşlar CS bitti falan muhabbetine giriyor. Sadece Türkiye'de Valorant ve CS:GO arasında bir çekişme var, diğer ülkelerde Valorant'ın adı bile geçmiyor. Hem Online oyuncu sayısı hem de espor maçlarına gösterilen rağbet bunu açıkça gösteriyor. Zaten sadece Türkiye'deki kitleden beklenir böyle bir oyunu oynamak ve popüler kılmak. Yani aklım almıyor gerçekten nasıl böyle bir oyun oynayacak kadar düşer bir insan. Allah Valorant oynayanlara sabır versin, kısa sürede kurtulurlar umarım. O boş kitle ise Valorant oynamaya devam etsin, CS gibi bir oyunda yeri yok onların zaten. Ki oynasalar da beceremezler, CS yetenek ister. :)

En azından Valorant'ı düzgünce oynayabilmek için FACEIT indirmeye gerek yok 😀

Oynamamak bu kadar zor değil. Kafana silah dayamıyorlar oyna diye...
Konu dışı kategorisinde bir oyun hakkında mantıklı, haklı ve tutarlı bir eleştiridr bulundum ve verilebilecek en alakasız ve mantıksız cevaplar verildi. Ve mantıksız cevap verenlerin hepsine haddini bildirdim şimdi ortalıkta yoklar.👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00