Valorant yeni güncelleme sonrası FPS düşüşü

Katılım
3 Ağustos 2021
Mesajlar
1.153
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Valorant'a neon güncelleştirmesi geldi ama FPS düştü. Zaten bu önceden de olmuştu. Yazın bir güncelleme geldi normalde 200 FPS alıyorken 100'e düşmüştü eyvallah dedim idare ettim ama yeter artık bu güncellemede de 80'e düştü, bir sonrakine 30'u görürüz artık. Bir çözüm var mı?
 
Çoğu kişi bilgisiyarını ve işletim sistemini berbat kullandığı için böyle. İşlemci ve RAM ağırlıklı bir oyunda güncel olmayan Windows, Driver Booster ile yüklenmiş yarım yamalak sürücüler, Advanced Systemcare, deneme lisanslı Avast gibi programlar ne ararsan var açıp baksan.

Valorant oyununun yaş kitlesi belli bunların donanımı iyi bile olsa işletim sistemi çöplük gibi doğal olarak da devamlı performans sorunları yaşıyorlar ve çoğu kişi kabahati oyunda arıyor. Şu anda açıyorum adam daha dün i3 10105F ve 1050 Ti ile maç kaydetmiş 180-200 FPS akıyor yağ gibi, ki bu gayet sıradan bir giriş seviyesi sistem.
2020' de çıkmış bir oyun. Grafikleri iyi denilebilir. Ve kötü laptopumda oynayabiliyorum neden optimizasyonu kötü diyorlar anlamıyorum 🤔
 
Doğru ama Valorant kesinlikle SSD'ye kurulmalı HDD'ye kurdum karakter seçme ekranı son 10 saniye geliyor bayağı uzun sürüyor yüklemeler, rekabetçi oyunlarda SSD şart.
Hocam zaten SSD maliyet yetiyorsa tercih edilmeli. Ben harici olarak HDD takmıştım Bad Sector varmış oyunların hepsinde anlık takılma oluyordu. Çıkarınca toplarladı. Bide bilgisayar çok sessiz çalışmaya başkaladı. Fakat yerine SSD alamadım 256 GB ile yetinmeye çalışıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı