Valorant'a başlanır mı?

Valorant kolay oyun diyenler bence çoğu kişi öyle dediği için sürü psikolojisine yakalanmış kişiler.

Bir de eminim ki CS:GO'nun aksine Valorant'taki 128 tick sunucular da etkiliyordur Aim'i.

Valorant 15 GB civarı bir oyun yalnız.

Farkındayım hocam yer yok sile sile bir olduk çıldırmak üzereyim ya parçalayacağım şimdi 4 yıldır az çekmedim şu SSD'den.
 
Valorant kolay oyun diyenler bence çoğu kişi öyle dediği için sürü psikolojisine yakalanmış kişiler.

Bir de eminim ki CS:GO'nun aksine Valorant'taki 128 Tick sunucular da etkiliyordur aim'i.

Valorant 15 GB civarı bir oyun yalnız.
Hiç bir şekilde bir psikolojiye yakalanmadım? Kendim oynadım ve biliyorum CS:GO'da 3000 saatim vardı. Ama ben valorantta vurduğum gibi CS:GO'da kimseyi vurmadım. Yani çok uzaktan bile kafasına basılı tutsanız mouse'ı adamın kurtulma şansı yok :)
 
Hayır başlanmaz. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege çok yaşa.

R6'da var ama çok yavaş oyun. Sıkıyor. Daha çok “vuram kıram parçalayam bum bum ” kafasındayım. CS'de öyle tünel yakıyorum longa atıyorum bombayı. Valorant'da öyle açıckası. Bu yüzden ilgimi çekti.
Ayrıca Valorant veya LoL'de 144Hz bir avantaj mı hocalarım?
 
El becerisine gerek yok, adam odini çekiyor sıkıyor sıktığı kadar öldüremiyorsun adam uçuyor,kaçıyor ama arkadaşlarla girince çok eğlenceli oluyor.
 
Valorant kolay diyen arkadaşlar bir Rank alsın gelsin konuşsun. CSGO 3800 saatim var supreme olarak valorant çıktığı anda bıraktım. Supreme oyundaki en iyi 2. Rank öyle, valorant'ta en iyi 2. Rank immortal ve ben immortal olana kadar öldüm öldüm dirildim desem yeridir. Mesela oyunu bilmeyen adam Raze ile havada vuruş yeyince tabi ağlıyor bu beni uçarak vurdu nasıl olur diye. Ama bilmiyor ki Raze'in havada tutarlılığı daha yüksek. Evet bende farkındayım oyun dengeli değil silah tutarlılığı olarak ama düzelecektir. Abartıldıği gibi de kötü değil tutarlılık. Valorant Frankfurt, Paris 1 oynamani oneiririm. CSGO'daki hileler beni biktirdigi için geçtim ve bence Valorant mekanik olarak CS'den daha iyi alıştığında. Alıştığında diyorum çünkü bende ilk defa skill mantığına sahip bir oyun oynamıştım ve alışmam uzun sürmüştü. Oyuna Gold 3 olarak başladım ve şuanda immortal'im.
 

Geri
Yukarı