Valorant'a para yatırmak mantıklı mıdır?

Riot hesaplarında kostümdür simgedir bunların değeri yok. Lig yani elo yükseldikçe hesapların değeri artıyor. Ben hesap kasıp satıyorum 0 kostüm 0 simge ayda asgari maaşını 2'ye katlıyom. :D
Peki o kadar kısa sürede nasıl hesap kasıp satıyorsun? Dur tahmin edeyim hile ile kasıyorsun değil mi? Çok çünkü böyleleri.
 
Valorant hesapları pek büyük fiyat farkıyla satılmıyor, kendim 4-5 hesap satışı yaptım seviyesi Plat veya üstüyse tam olarak yatırdığım fiyatına satabiliyordum, ancak 1000-500 TL'lik hesaplar nasıl olur bilemiyorum şahsen maksimum 200 TL'lik hesap sattım.
 
Aslında cevap çok basit gözünüze hoş gelen birkaç skini alabilirsiniz eğer bu oyuna zaman harcıyorsanız ve zevk alıyorsanız şahsen oyunlara para yatıran biri olarak söylüyorum hiç pişman olmadım aksine oynama zevkim daha da arttı.
 
Peki o kadar kısa sürede nasıl hesap kasıp satıyorsun? Dur tahmin edeyim hile ile kasıyorsun değil mi? Çok çünkü böyleleri.

Riot oyunlarında herhangi bir hile programını kullanıyorsan hesap maksimum 1 hafta dayanır 1 haftada satıcıya hesabı satsan bile şikayetler gelir ve G2G veya işte nereden satış yapıyorsan o site ban atar ve seni blackliste alır bir daha asla satıcı hesabı oluşturamazsın. Cahil cahil yorum yapma lütfen.


Valorant'ta değil de LoL'de West elmas 4'e hesap kasıp satıyorum hızlı hızlı, puan çok geliyor zaten Win aldığında G2G'den satış yapıyorsun euro dolar veya coin bazlı.
 

Geri
Yukarı