Valorant'a yatırdığım paraya pişmanım

Riot ID, isim, kod gibi sehabı belli edecek unsurları gizler ve belirtmezseniz herhangi bir ban yemez ama satarkende hesabınızi arkadaş ekleyip incelemek isteyecek kişilerlede hesabın güvenliği için satın alana kadar paylaşmayın.

Ancak hesap satmak katı bir şekilde yasak ve bir Riot hesabının el değiştirildiği tespit edilirse koşulsuz şartsız hesabı kapatıyorlar.
 
Olan oldu artık. Bu saatten sonra oyuna para yatırmayın ve önünüze bakın. Elden bir şey gelmez ve LoL, Valorant gibi oyunlara da para yatırmayın. Kullanıcı sözleşmesine göre hesaba ne kadar para yatırırsanız yatırın hesap sizin olmuyor zaten. Hesabı ilgili oyundan kiralamış oluyorsunuz, oyundaki tüm hesaplar ilgili oyuna ait oluyor. Bunu genellikle kullanıcı sözleşmesinde belirtirler fakat bizim insanımız okumadan geçtiğinden dolayı böyle bir madde olduğundan haberi olmuyor. Ne kadar para yatırırsanız yatırın o hesap size ait değil.
 
Hesabı satmak dışında çaren yok. Birdahakine CS oynamayı deneyebilirsin komisyonlu olarak skin satarsın ama en azından hesabı komple satmana gerek kalmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı