Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunun grafikleri animasyonları kitlesi çok dandik geliyor. Sizin fikriniz nedir?

Eki Görüntüle 1362256

Oyun fena değil grafikler çok daha iyi olabilirdi ve biraz daha sınırlarını geniş tutsaydı daha çok oynanırdı. Ayrıca tavsiyem TR serverlarına girmeyin installock atıyorlar ve oynayamıyorlar özellikle düşük elolarda. Ayrıca çok AFK var o da ayrı bir durum. Kısaca oyun idare eder uğraşsalar çok daha iyi bir oyun olabilirdi.

CS'den daha zor bir FPS türü kanka biliyorsun değil mi genelde senin gibi Valorant girip oynayamayanlar CS'ye geri dönüyor. Ne de olsa daha zor bir oyun extra zeka istiyor.
CS'den zor mu :D. Faceit 6 levelim, Valorant'ta da arada sırada arkadaşlarımla girdiğimde problem olmuyor hiç, canına okuyup çıkıyorum herkesin, çok kolay çünkü. Mapler küçücük, one tap atması o kadar kolay ki, gerçi senin için zordur. Zeka da lazım değil taktik yapması çok kolay. Basit. Call vermesi daha da basit. Gerçi sen MM'de sadece D2 girince CS'yi basit sanmışsındır normal. :D

Oyunun Türkiyedeki kitlesi nedeniyle çok dandik olduğunu düşünüyorum. Riot Games'in tüm oyunları toxicliğin sınırını zorlayan insanlarla dolu. Bir de UX bakımından inanılmaz kötü bir ekipleri var.

Kitlesi toxic bir oyun hiç bir zaman eğlenceli değildir. Çünkü o toxiclerle uğraşmaktan oyun oynayamıyorsun.
CS:GO hileciler ile doldu. Engel de olamıyorlar. Valorant'da şimdiye kadar 2 kez hile gördüm sadece. Onlarla oynarken de hile engelleyici oyunu bitirdi zaten.

CS:GO'nun kitlesinden daha iyi bir kitlesi oldugunu düsünüyorum. Şans meselesi biraz da. Bana hep toksik oyuncular geldi CS:GO'da.

oyunun grafikleri zaten stilistik. Güzel grafik her zaman gerçekçi görünen grafik değildir. Ona bakarsan minecraftta kötü grafiklere sahip
animasyonlara gelirsek zaten valorantın muadili birçok oyundaki animasyonlar neredeyse aynı.
Ama maalesef oyun free to play olduğu için kitlesi çok toxic olabiliyor.

Gene açılmış şu başlık altında bir konu.
Ya kardeşim bizene senin fikrinden yok Valorant'nun kitlesi çöp yok CS'de hileciler çok.
Hangisi sana zevk veriyorsa git onu oyna gelip burada başka bir oyunu kötülemenin mantığı yok. Burada konu açınca veya yorum yapınca CS'nin hilecileri azalmıyor veya Valorant'nun grafikleri mükemmel olmuyor.
Madem bu kadar şikayetçisin oyundan git Riot'a ticket atdeki abi sizin oyununuz çok dandik. Allah Allah.

Oyunun grafikleri animasyonları kitlesi çok dandik geliyor. Sizin fikriniz nedir?

Eki Görüntüle 1362256
Bence oyun kötü , mekanlar olsun silahlar olsun , vuruş hissiyatı . Mekanlar en iyi apex de bence çok güzel tasarlanmış . Silah vuruş olarakta csgo derim . Ama valo hepsinde başarısız bence ... Hatta valoyu biz kardeşlerimiz pcde takılsın vskit geçirsin diye onlara veriyoruz onlar iy uyor max yaş aralığı 17 🤣

Valorantı sevmiyorsanız oynamazsınız bu kadar basit. Ne yazık ki toplum bu şekilde düşünmüyor ama. Yaşadığım yerin en büyük internet kafesine gittim bugün. 700 Tane masanın yaklaşık %70 lik kısmı valorant oynuyordu. Oyun hypelı. Belirli hikayeleri var ve insanlar merak salıyor. Cs ile kıyaslayacaksak valorant bin basar. Hile yok denecek kadar az, çok daha eğlenceli. Gerçekçi olmasa da olur açıkcası, bu insanlara neden bu kadar batıyor anlamıyorum. Oynama kardeşim sevmiyorsan yok dandik mandik yukarıda görüyorum aşırı tilt edici. Riot Games de size bayılıyordu zaten. Yıllardır patch gelmeyen, geldiğinde de tavuğun görünümünü değiştiren CS nizi oynayın, insanlara karışmayın. Kim neyden eğleniyorsa onu oynar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı