Valorant'ta FPS nasıl arttırılır?

Bu videodakileri yaptım güzel artış oldu öneririm. Windows 10 olmasına gerek yok 11 de olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptopta mux switch varsa dahili kartı kapatın. Sizin laptop destekliyor mu bilmiyorum ama bazı laptoplarda görüntü çıkışı harici karttan oluyor. Yani oyunu ikinci monitörde oynarsanız ciddi bir fps artışı yaşarsınız.

Şunu dener misiniz?

Deneyeceğim inşallah olur geri dönerim.

Laptopta MUX switch varsa dahili kartı kapatın. Sizin laptop destekliyor mu bilmiyorum ama bazı laptoplarda görüntü çıkışı harici karttan oluyor. Yani oyunu ikinci monitörde oynarsanız ciddi bir FPS artışı yaşarsınız.

Monitör daha gelmedi pazartesi günü gelecek.

İşlemcinin gücünü ve testleri göz önünde bulundurarak. Siz 9300h mi kullanıyorsunuz?

Hayır sistemim aşağıda yazıyor.
Testlerde bir sürü program açık olduğu için FPS daha az olabiliyor.
Attığım uygulama ile tam FPS'yi alıyorlar.

Hayır sistemim aşağıda yazıyor.
Testlerde bir sürü program açık olduğu için FPS daha az olabiliyor.
Attığım uygulama ile tam FPS'yi alıyorlar.
Soruma cevap vermen için değil, sorduğun sorunun saçmalığını anlaman için yazdım. Tavsiyede bulunmak için oyunu oynamaya gerek yok.

Soruma cevap vermen için değil, sorduğun sorunun saçmalığını anlaman için yazdım. Tavsiyede bulunmak için oyunu oynamaya gerek yok.

Dostum, beğenmedim ifadesi attığım için gelip takipteyim yazıyorsun, bende sana cevabını veriyorum benzer işlemciyle 200-300 alıyorum sen gelip daha fazla alamazsın yazıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı