Çözüldü: i9-14900KF sistem Valorant'ta 400 FPS ancak verebiliyor
Dİğer oyunlarda FPS değerleri yüksek kalitede oynadığım için düzgün Efendim. Sorun hem oyun hem de işlemci kaynaklı. Başka oluru yok. Çok gariptir AMD işlemciler bu sorunu yaşamıyor.www.technopat.net
Şunu dener misiniz?
Laptopta MUX switch varsa dahili kartı kapatın. Sizin laptop destekliyor mu bilmiyorum ama bazı laptoplarda görüntü çıkışı harici karttan oluyor. Yani oyunu ikinci monitörde oynarsanız ciddi bir FPS artışı yaşarsınız.
Oyun oynamıyorum teşekkür ederim. Sadece arkadaş için işe yaramasını umuyorum.
İşlemcinin gücünü ve testleri göz önünde bulundurarak. Siz 9300h mi kullanıyorsunuz?O zaman neden daha fazla FPS alamazsınız yazdınız?
Oyun oynamıyorsanız FPS'de bir gariplik olduğunu anlamıyorsunuz.
İşlemcinin gücünü ve testleri göz önünde bulundurarak. Siz 9300h mi kullanıyorsunuz?
İşlemcinin gücünü ve testleri göz önünde bulundurarak. Siz 9300h mi kullanıyorsunuz?
Soruma cevap vermen için değil, sorduğun sorunun saçmalığını anlaman için yazdım. Tavsiyede bulunmak için oyunu oynamaya gerek yok.Hayır sistemim aşağıda yazıyor.
Testlerde bir sürü program açık olduğu için FPS daha az olabiliyor.
Attığım uygulama ile tam FPS'yi alıyorlar.
Soruma cevap vermen için değil, sorduğun sorunun saçmalığını anlaman için yazdım. Tavsiyede bulunmak için oyunu oynamaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.