Valorant'ta gümüşten çıkamıyorum

TakatimKalmadı

Hectopat
Daha fazla  
İlk oyuna başladığımda bronz2'de başlayıp 1 ay falan bronzda durakladım ve sonra gümüş oldum. Bronzda kötü oynayanları geride bırakırım sanarken gümüşte daha da fenaları geldi. İnfo versem de 30 kill alsam da kazanamıyoruz bazen. Artık ne yapsam bilemiyorum. 40 kill mi alayım? Gerçi 38 kill alıp kaybettiğim de oldu. Takımın ihtiyacına göre karakter picklesem bile alamıyoruz. Eğer reyna aldığımda 2 duelist olacaksak reyna, daha fazla olacaksa viper alıyorum ancak yaramıyor. 6-7 kill alan insanlar bu rank'ta ama 30 kill alan ben de gümüşteyim. Aslında cevabın takımla girmek olduğunu biliyorum ancak kısmen içimi dökmek istedim. Sadece 1 arkadaşımla giriyorum. 2 Kişi yani. Aşağıda eskiden yeniye olacak şekilde son 15 maçım var.
1640642030142.png

1640642095719.png

1640642148585.png

Bu arada killchaserlik yapmıyorum. Takım oyunu yapıyorum.

Son düzenleme:
İlk oyuna başladığımda bronz2'de başlayıp 1 ay falan bronzda durakladım ve sonra gümüş oldum. Bronzda kötü oynayanları geride bırakırım sanarken gümüşte daha da fenaları geldi. İnfo versem de 30 kill alsam da kazanamıyoruz bazen. Artık ne yapsam bilemiyorum. 40 kill mi alayım? Gerçi 38 kill alıp kaybettiğim de oldu. Takımın ihtiyacına göre karakter picklesem bile alamıyoruz. Eğer reyna aldığımda 2 duelist olacaksak reyna, daha fazla olacaksa viper alıyorum ancak yaramıyor. 6-7 kill alan insanlar bu rank'ta ama 30 kill alan ben de gümüşteyim. Aslında cevabın takımla girmek olduğunu biliyorum ancak kısmen içimi dökmek istedim. Sadece 1 arkadaşımla giriyorum. 2 Kişi yani. Aşağıda eskiden yeniye olacak şekilde son 15 maçım var.
Eki Görüntüle 1253839

Eki Görüntüle 1253840

Eki Görüntüle 1253841

Bu arada killchaserlik yapmıyorum. Takım oyunu yapıyorum.
Bu kadar toxic kitlesi yüksek bir oyunda rekabeti,ligi bu kadar önemsemeyin bence.
Hayatınız boyunca sabah akşam bir bilgisayar oyunu oynayıp hayatınıza e-sporcu olarak devam etmek gibi bir düşünceniz yoksa eğer fazla takmayınız bu durumu.
Ayrıca daha iyi bir aime sahip olmak istiyorsanız futbolcular gibi sizde rekabetçi maçtan daha yüksek sürede antrenman yapınız.
Aimlab sırf valorant için çıkartılmış bir aim antrenman uygulaması.

Ama ben sonuç olarak ligleri-rekabeti bu kadar önem vermenizi önermem.
Bizim ülkemizde sabah akşam valorant oynayıp üst liglerde olunca bir başarıya sahip olduğunu düşünen son derece fazla insan var.Ve hepsi gereksiz.
Herkesin monitörünün tepkime süresi,aldığı fps ve kullandığı ekipmanlar aynı değil sonuçta.

Maalesef 5 pre olmadığın sürece kalırsın.
Trolleyenler mi dersin.
Önüne wall atan mı dersin.
Durduk yere küfür eden mi dersin.
Spike alıp basede bekleyen mi dersin.
Yapacak bişey yok bizim server bu şekilde.

Bu kadar toxic kitlesi yüksek bir oyunda rekabeti,ligi bu kadar önemsemeyin bence.
Hayatınız boyunca sabah akşam bir bilgisayar oyunu oynayıp hayatınıza e-sporcu olarak devam etmek gibi bir düşünceniz yoksa eğer fazla takmayınız bu durumu.
Ayrıca daha iyi bir aime sahip olmak istiyorsanız futbolcular gibi sizde rekabetçi maçtan daha yüksek sürede antrenman yapınız.
Aimlab sırf valorant için çıkartılmış bir aim antrenman uygulaması.

Ama ben sonuç olarak ligleri-rekabeti bu kadar önem vermenizi önermem.
Bizim ülkemizde sabah akşam valorant oynayıp üst liglerde olunca bir başarıya sahip olduğunu düşünen son derece fazla insan var.Ve hepsi gereksiz.
Herkesin monitörünün tepkime süresi,aldığı fps ve kullandığı ekipmanlar aynı değil sonuçta.
Hocam tabii ki gümüş ligte olup da e-sporcu hayalleriyle hayatımı çöpe atacak ergenlerden değilim. Üniversiteliyim. Oynadığım 1-2 saat oyundan zevk almak istiyorum sadece.
Bu arada Allah'a şükür 165 Hz monitörüm ve onu karşılayabilen bir bilgisayarım var konu ekipman veya benim kötü oynayışım değil diye düşünüyorum.
Aimimin kötü olduğunu düşünmüyorum şahsen. En azından gümüş ligi için. Genelde girdiğim aim vslerini çok rahat bir şekilde alıyorum ancak bir maçta aim vs'siyle max 5 6 el alabiliyorum kendi başıma. Kendi başıma el almaktan kastettiğim de tek el içinde 3-4-5 kill almak.

Hocam tabii ki gümüş ligte olup da e-sporcu hayalleriyle hayatımı çöpe atacak ergenlerden değilim. Üniversiteliyim. Oynadığım 1-2 saat oyundan zevk almak istiyorum sadece.
Bu arada Allah'a şükür 165 Hz monitörüm ve onu karşılayabilen bir bilgisayarım var konu ekipman veya benim kötü oynayışım değil diye düşünüyorum.
Aimimin kötü olduğunu düşünmüyorum şahsen. En azından gümüş ligi için. Genelde girdiğim aim vslerini çok rahat bir şekilde alıyorum ancak bir maçta aim vs'siyle max 5 6 el alabiliyorum kendi başıma. Kendi başıma el almaktan kastettiğim de tek el içinde 3-4-5 kill almak.
Ben de cikamiyorum altina. Artik takmamaya basladim derecesiz maclarda cok daha fazla keyif almaya basladim. Bazen takimca yenilmek icin bile oynadigimiz oluyor :D

Bu arada Allah'a şükür 165 Hz monitörüm ve onu karşılayabilen bir bilgisayarım var konu ekipman veya benim kötü oynayışım değil.
Aimimin kötü olduğunu düşünmüyorum şahsen. En azından gümüş ligi için. Genelde girdiğim aim vslerini çok rahat bir şekilde alıyorum ancak bir maçta aim vs'siyle Max 5 6 el alabiliyorum kendi başıma. Kendi başıma el almaktan kastettiğim de tek el içinde 3-4-5 kill almak.

Bu durumu çok büyük bir problem yapmayın bence hocam. Dert etmenize değmez.
Ben Valorant'ı silip FACEIT'te tertemiz CS:GO oynuyorum. Size de öneririm.
Gerçi Valorant'ı biraz da insanlarımız muhabbet etmek için giriyor.
Çok daha rahat, 0 hile (şaka değil FACEIT'te 128 tick sunucularda hiç hile görmedim CS:GO'da ) ve tertemiz aim performansı var cs:goda.

Çare o toxic oyunu silmek :D

Çok daha rahat, 0 hile (şaka değil FACEIT'te 128 tick sunucularda hiç hile görmedim CS:GO'da ) ve tertemiz aim performansı var cs:goda.

Herkes toxic vs. çok diyor. Bana fazla denk gelmedi, gayet eğlenerek oynayabiliyorum. 🙂

Maalesef 5 pre olmadığın sürece kalırsın.
Trolleyenler mi dersin.
Önüne wall atan mı dersin.
Durduk yere küfür eden mi dersin.
Spike alıp basede bekleyen mi dersin.
Yapacak bişey yok bizim server bu şekilde.
Hocam aslında toxic gelen maçları zaten saymıyorum bile. Onlardan yakınmıyorum artık. Asıl sorun bence maçımızda toxic olmamasına rağmen bu killer ile kaybetmem.
1. yabancı server girmek 2. kendin yüksek ranklılarla oynamak.
Frankfurt'ta oynuyorum. 50 Ping ile. Tanıdığım yok.
Ben de cikamiyorum altina. Artik takmamaya basladim derecesiz maclarda cok daha fazla keyif almaya basladim. Bazen takimca yenilmek icin bile oynadigimiz oluyor :D
Hocam derecesizin de sağı solu belli olmuyor ki. Bi plat geliyor tek kill alabilen ben oluyorum, bi karşıya demir geliyor 13-0 alıyoruz. Yani en azından benim derecesiz maçlarım böyle dengesiz geliyor sizinki de öyle midir bilemem.

Hocam aslında ben CS:GO'dan geçtim Valorant'a. 2555,7 saat sonucu max keleş olunca onu da saldım :) Yine takım yoktu. Tabii ki takım olsa direkt global olurum veya faceit oynarım demiyorum ancak öyle de kendimi geliştiremedim. Yoldaşta mesela, her ne kadar yoldaşta rank kasmanın daha kolay olduğunu bilsem de 2 kişi olunca daha rahat bir şekilde Global'e çıkabilmiştim. Cs'de de aynı şekildeydi. 30, 40 kill almak zorunda kalıyordum. Ancak orada en azından daha kabul edilebilirdi, çünkü her karakterin ayrı ayrı yeteneği yok ve saf aimim ile alabiliyordum eli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı