Valorant'ta gümüşten çıkamıyorum

Riot Games'in oyunları Türkiyede toxic adamların dolduğu tek yerdir. Oyunlarının donanım istememesi ve f2p olması nedeniyle ne kadar toksik adam varsa doluyor. O yüzden bir de bu adamlarla uğraşarak rank kasman gerekiyor. 5 kişi olup öyle gir. Oyunlar normalde insanların kafasını dağıtır, mutlu olmak için oynar. 8 yıldır LoL oynuyorum. TR serveri yokken başlamıştım ne zaman TR serverına geçtik o zaman oyun saçma sapan bir hal almaya başladı bu insanlar yüzünden.

İlk oyuna başladığımda bronz2'de başlayıp 1 ay falan bronzda durakladım ve sonra gümüş oldum. Bronzda kötü oynayanları geride bırakırım sanarken gümüşte daha da fenaları geldi. İnfo versem de 30 kill alsam da kazanamıyoruz bazen. Artık ne yapsam bilemiyorum. 40 kill mi alayım? Gerçi 38 kill alıp kaybettiğim de oldu. Takımın ihtiyacına göre karakter picklesem bile alamıyoruz. Eğer reyna aldığımda 2 duelist olacaksak reyna, daha fazla olacaksa viper alıyorum ancak yaramıyor. 6-7 kill alan insanlar bu rank'ta ama 30 kill alan ben de gümüşteyim. Aslında cevabın takımla girmek olduğunu biliyorum ancak kısmen içimi dökmek istedim. Sadece 1 arkadaşımla giriyorum. 2 Kişi yani. Aşağıda eskiden yeniye olacak şekilde son 15 maçım var.
Eki Görüntüle 1253839

Eki Görüntüle 1253840

Eki Görüntüle 1253841

Bu arada killchaserlik yapmıyorum. Takım oyunu yapıyorum.
Durum böyle. Vs attığımda dövdüğüm arkadaşım nova 4 ben gümüş 3 üm. Arkadaş olmadan rank atlamak imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı