Valorant'ta Gümüş'ten çıkamıyorum

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar CS'de keleş 2'yim ama şu lanet Valorant'ta gümüşten çıkamıyorum eşleştirme sistemi berbat AFK geliyor troll geliyor nasıl gümüşten çıkabilirim?

İyi oynarsanız çıkıyorsunuz. Size şunu söyleyeyim; LoL, CS:GO, Valorant oyun fark etmeksizin her eşleştirme sistemine sahip oyunun düşük elo oyuncularının hepsi aynı şeyi söylüyor. Herkesin derdi aynı. "Takıma kötü oyuncular geliyor, AFK geliyor, troll geliyor, oynamayı bilmiyorlar."

Emin olun iyi oynarsanız lig çıkarsınız. Bu bahanelerin arkasına saklanmayın.

Lynxcerez'i bilirsiniz belki. Hatırladığım kadarıyla LoL takımı olan Dark Passage'ın koçuydu. Adam YouTube videoları yapıyor, aynı sizin gibi iyi oynadığını ama takımı yüzünden lig çıkamadığını söyleyen izleyicilerin maçlarını analiz ediyordu. Hata yapmadıkları bir vakit bulunmuyordu.

Uzun lafın kısası iyi oynarsanız rank atlamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Oyunu oynadıkça gelişir, geliştikçe liginizi yükseltirsiniz.

Plat elmas maçları gümüşten daha kolay. Gümüş ya smurf ya da toxic maç satanlarla dolu. Bu son zamanlarda bazi kişiler rankedin iyice bozulduğunu söylüyorlar. Kaybedenler sürekli kaybediyor, kazananlarda sürekli kazanıyor. Hatta yabanci bir yayıncıda bunu demişti.

İyi oynarsanız çıkıyorsunuz. Size şunu söyleyeyim; LoL, CS:GO, Valorant oyun fark etmeksizin her eşleştirme sistemine sahip oyunun düşük elo oyuncularının hepsi aynı şeyi söylüyor. Herkesin derdi aynı. "Takıma kötü oyuncular geliyor, AFK geliyor, troll geliyor, oynamayı bilmiyorlar."

Emin olun iyi oynarsanız lig çıkarsınız. Bu bahanelerin arkasına saklanmayın.

Lynxcerez'i bilirsiniz belki. Hatırladığım kadarıyla LoL takımı olan Dark Passage'ın koçuydu. Adam YouTube videoları yapıyor, aynı sizin gibi iyi oynadığını ama takımı yüzünden lig çıkamadığını söyleyen izleyicilerin maçlarını analiz ediyordu. Hata yapmadıkları bir vakit bulunmuyordu.

Uzun lafın kısası iyi oynarsanız rank atlamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Oyunu oynadıkça gelişir, geliştikçe liginizi yükseltirsiniz.
Hocam merhaba evet iyi oynarsanız rank atlarsınız fakat diyelim ben 30 vuruyorum takımdaki 2 kişi maçı satıyor spike çözmüyor beni trollüyor bu şekilde nasıl rank atlamamı bekliyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı