Valorant'ta haksız ban yedim

risay

Decapat
Katılım
28 Kasım 2021
Mesajlar
489
Merhaba, yarım saat önce Valorant oynarken bir anda sözde hile kullandığım için ban yedim. Ama asla hile kullanmadım. %99 ihtimalle karşı takım topluca reportladı ve ban yedim. Tüm vuruşlarım normaldi ve killim de normaldi. Oynadığım hesap arkadaşımındı, onun hesabına girdiğim için ban yemiş olabilir miyim? Ya da birkaç gün önce CS:GO'da hile açtığım için yemiş olabilir miyim? Riot'a ticket attım. Banı açarlar mı? HWID ban değil, hesap banı. Hesaba para yatırmıştı arkadaşım. Bu arada cidden haksız ban yedim. Hile kullanmadığıma yemin bile edebilirim.
Neden ban yediğimi anladım. Ben her zaman arkada WLAN Optimizer adlı, .exe uzantılı bir uygulama kullanıyorum. Bu uygulama Wi-Fi'yi optimize etmeye yarıyor. Anlık ping çıkmasını falan engellemeye yarıyor. Valorant oynarken hep bu uygulama arkada çalıştı. Ve Vanguard bunu 3. parti bir yazılım olarak algılayıp ban attı.
Şu videodaki arkadaş da benim gibi ban yemiş. Ban yedikten bir süre sonra başka hesaplarda spoofer kullanmış, sonra kendi hesabında oynayabilmeye başlamış. Ben de aynısını yapsam ban kalkar mı sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS: GO'da kullandığınız hilenin Valorant ile bir alakası yok. WLAN Optimizer adlı program ile de alakası bulunmuyor. Kaldı ki sırf karşı takım raporladı diye hile kullanmadığınız halde yasaklama almazsınız.

Hile korumaları kafasına göre sanmayla yasaklama vermez. Bu programların bir veritabanı mevcut ve neyin serbest veya yasak olduğu belli. Ortada hatalı bir yasaklama varsa kaldırılır. Kalkmıyorsa hatalı değildir.
 
Bende ban yedim geçen sene. Emülatör yüklüydü ve zombili bir telefon oyununda hile yapıyordum sağolsun vanguard tespit etmiş ve valorant ile alakası olmamasına rağmen ban yemiştim. Bir sürü skin bıçak gitmişti. Şimdi bilgisayara hiçbirşey yüklemiyorum banınızı açacaklarını sanmam ben her yerden yazdım durumu anlattım değişen birşey olmadı.
 
CS:GO'da kullandığınız hilenin Valorant ile bir alakası yok. WLAN Optimizer adlı program ile de alakası bulunmuyor. Kaldı ki sırf karşı takım raporladı diye hile kullanmadığınız halde yasaklama almazsınız.

Hile korumaları kafasına göre sanmayla yasaklama vermez. Bu programların bir veri tabanı mevcut ve neyin serbest veya yasak olduğu belli. Ortada hatalı bir yasaklama varsa kaldırılır. Kalkmıyorsa hatalı değildir.

Öyle bir şey yok bal gibide keyfine ban atıyorlar ben. Lak mıyım 1.5k TL yatırdığım hesapta hile kullanayım kullanmadığım halde Riot keyfine ban attı bana 6 ay geçti halada açmadı geçmiş oyunlarımda bile 10 oyunda 3 Win var ya diğerleri lose 3 4 yıl geçse de bu haksızlığı hiç unutmam hep aklımda öyle bir zoruma gidiyor ki işlemediğim bir suç yüzünden oyundan uzaklaştırılıyorum severek oynadığım oyundu şimdi korkuyorum Valorant hesabı açarsam oda ban yer diye yatıracağım paralar gine boşa gidecek inanıp inanmamak sana kalmış tekrar ediyorum hatalı bir şekilde bal gibi ban atıyorlar ticket at senin açtığın bileti direk kapatıyorlar ortada kalıyorsun halada sevdiğim oyun Valorant ama bu korku ile oyunu oynayamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı