Valorant'ta haksız yere ban yedim

Öncelikle şunu belirteyim, 21 yaşında birisiyim ve hiçbir zaman hileyle alakam public bir maçta olmadı. Kimsenin hakkını da yemedim. Maçıma bir aralar çok fazla hile denk geliyordu ve ben de bir aimbot hilesini merak edip indirdim. Antrenman modunda birkaç adam vurdum, sonra zaten kapatıp sildim. Amacım sadece nasıl bir şey olduğuna bakıp merakımı gidermekti. Vanguard'ın ne kadar güçlü bir ban sistemi olduğunu zaten biliyorum. Antrenman modunda denedikten 3 ay sonra az önce rekabete dayalı platin maçta ban yedim. 7 aydır bu oyunu oynuyorum, ban yeme sebebim ne olabilir? Emek hesabımdı... Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Not: Cihaz banı değil, sadece hesap banı. Hesabım bayağı değerli olduğu için bu kadar peşindeyim.

Haksız değil ki.Yahu haksız tabii, baksana 3 ay sonra atmış.(!)

Aimbot indirmişsin. Üstelik kullanmışsın. Bir de utanmadan konu mu açıyorsun?
Hakettiğini bulmuşsun.
Antrenman modunda kullandım ve kimseye karşı kullanmadım. İkincisi ise oyun yazılımı tespit etseydi HWID ban atardı. Muhtemelen maçım izlendi ve hile gibi oynadığıma kanaat getirildi. Aimbot sanılmış olabilirim. Ne yapmam gerekiyor sizden istediğim sadece o.

Şaka gibi. Hile indir, oyunu aç. Ban yedikten sonra ise adı "Haksız yere" olsun.
Başka oyunculara karşı kullanmamış olsanız bile PC'ye indirip oyunu açtığınız için banı hak ediyorsunuz.

''Hak'' nedir bilmiyoruz milletçe.
Vanguard'ın jetonu sonradan düşmüş olabilir. Valorant küfürden ban atıyor mu bilmiyorum hiçte denk gelmedim. Oyunda küfürleşip sonra oyuna devam ettiğim çok kişi oldu. Aylar oldu hala ban yemediler. Hilenin bilgisayarında bulunun oyun dosyasında bir kalıntı tespit etmiş olabilir. Bir report yemişsindir Vanguard'da ben bunu bir kontrol edim demiştir edince dosya bulmuştur. Basit cevap.

Küfürden ban atarsa size bunu belirtiyor olması lazım ve sınırsız ban yemezsiniz 1-2 hafta ban yer ve uyarı alırsınız diye biliyorum.

Hileler hemen detected olmaz, eğer zaten hali hazırda detected hile kullanmadıysan, Riot bunu 3 ay sonra Vanguard'a tanıtmıştır, siz de açtığınız için yemişsiniz. İsterseniz Ticket atıp sorun burada kimse yetkili değil, çalışan da değil o firmada. Yine geldiler hile açıp haksız yere ban yedimciler. Riot kolay kolay maç izlemiyor, Vanguard hesap banı atmış.

Antrenman modunda kullandım ve kimseye karşı kullanmadım. İkincisi ise oyun yazılımı tespit etseydi HWID ban atardı. Muhtemelen maçım izlendi ve hile gibi oynadığıma kanaat getirildi. Aimbot sanılmış olabilirim. Ne yapmam gerekiyor sizden istediğim sadece o.

Bir önceki sayfada benim yazımı okur musunuz hocam?

Hocam sizinde söylediğiniz gibi bir durum varsa da maalesef vanguarda takılmışsınız desteğe yazsanızda çare olabileceğini sanmıyorum yine de şansınızı deneyin .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı