Valorant'ta insanlar çok toksik

LoL ve Valorant'ın farkı LoL'de her türlü küfür edilirken (dini, milli ailevi) Valorant'ta sadece ailevi küfür ediliyor.

Valorant'ta çok gördüm Allah'a söveni ve bunlar emin olun 17 18 yaşında ergenler. Hani birisi gelse dese Allah yok saygı duyarım. Çünkü kendi düşüncesi. Ama adam Allah'a sövünce çok tilt oluyorum. Sevmiyorsan bile saygı duyucaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alayı ucube topluluğu. 2 kill alınca kendilerini oyuncu sanıyorlar. Merak etmeyin aldıkları cezaları pek de umursamıyorlar. Ne de olsa Riot sadece özel nedenlerden dolayı afk kalmak zorunda kalanları uzun eşleşme süreleriyle cezalandırıp toxic oyunculara 2 saat chat ban veren bir firma.

Funny Fact.jpeg

Senin gibi birine fazla bile uğraştım bunu hazırlamak için.

Alayı ucube topluluğu. 2 kill alınca kendilerini oyuncu sanıyorlar. Merak etmeyin aldıkları cezaları pek de umursamıyorlar. Ne de olsa Riot sadece özel nedenlerden dolayı AFK kalmak zorunda kalanları uzun eşleşme süreleriyle cezalandırıp toxic oyunculara 2 saat chat ban veren bir firma.

AFK kalan oyuncunun tespiti çok basit ondan sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben eskiden küfür edip banlanan oyuncuydum. 1yıl ban yedikten sonra artık kendime geldim ve küfür edenleri avlamaya başladım, bugünden başlayaraktan bugün sadece 6 kişiyi küfürden banlattım. Valorant'ta çok toxic insan varmış meğerse.

Hocam o seviyeye düşmek istemiyorsanız Almanya sunucusu veya CS:GO gibi oyunlara yönelin.

Prem ile CS oynadığımız zamanlarda arada sırada Valorant'ta rekabetçi maçı girerdim. Her el toxic oyuncularla karşılaşıp kaybederdim. Hatta bir maçta adam klavye delikanlılığını o kadar arşa çıkarmış ki yaptığı trollüklere laf ettiğimde "Sana konuşma izni verdim mi?" diyor ve yanlarındaki kız prelerinin köleliğini yapıyorlar. Save alıyorum diyorum Save'i Türkçe okuyup dalga geçiyorlar :D İstanbul sunucusunun zeka seviyesi bu hocam. CS'nin Rusları neyse Valorant'ın da Türkleri odur. Şu an prem gittiği için başka bir arkadaşımla Valorant oynuyorum ve size tavsiyem Londra-Frankfurt gibi sunuculara geçmeniz. Bu sunuculara geçtikten sonra oyunun tadını almaya başlıyorsunuz.

Berbat oyunların berbat kitlesi olur.
Aslında oyunun kendisinde bir şey yok aslında çoğu oyunda bu böyle. Çoğu oyun kitlesi yüzünden arada kaynıyor aslında kendisi güzelken.

Prem ile CS oynadığımız zamanlarda arada sırada Valorant'ta rekabetçi maçı girerdim. Her el toxic oyuncularla karşılaşıp kaybederdim. Hatta bir maçta adam klavye delikanlılığını o kadar arşa çıkarmış ki yaptığı trollüklere laf ettiğimde "Sana konuşma izni verdim mi?" diyor ve yanlarındaki kız prelerinin köleliğini yapıyorlar. Save alıyorum diyorum Save'i Türkçe okuyup dalga geçiyorlar :D İstanbul sunucusunun zeka seviyesi bu hocam. CS'nin Rusları neyse Valorant'ın da Türkleri odur. Şu an prem gittiği için başka bir arkadaşımla Valorant oynuyorum ve size tavsiyem Londra-Frankfurt gibi sunuculara geçmeniz. Bu sunuculara geçtikten sonra oyunun tadını almaya başlıyorsunuz.
Ping olmasa hiç düşünmem hocam. Aslında İstanbul 1, İstanbul 2 diye ayırmalılar ve 1. sunucuda sadece uzun zamandır ihtar almamış oyuncular olmalı. Belki bu şekilde az da olsa toxiclerden ve gereksizlerden kurtulabiliriz en azından toxic oyuncular belki 1. serverda oynamak için kendilerini düzeltirler bir de öyle düşünmek lazım ama bunu Londra, Frankfurt, Paris gibi serverlara yapmadıkları için bize de ayrıcalık tanımayacakları aşikar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı