Valorant'ta küfürlü konuşma yüzünden dava açılabilir mi?

Gostak07

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımla Tam Gaz'a girdik. Mikrofonumu açık unutmuşum, Tam Gaz'da "Skye alanlar mıdır?" dedim. Sonra arkadaşımla biraz küfürlü konuşmaya devam ettim tabii ki ama onun dışında kimseye bir şey söylemedim. Maç başlayınca mikrofonumun açık olduğunu fark ettim. Bir tane kız beni gruba davet etti. "Dava edeceğim" demedi ama ben yine de tedirgin oldum. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba, arkadaşımla Tam Gaz'a girdik. Mikrofonumu açık unutmuşum, Tam Gaz'da "Skye alanlar mıdır?" dedim. Sonra arkadaşımla biraz küfürlü konuşmaya devam ettim tabii ki ama onun dışında kimseye bir şey söylemedim. Maç başlayınca mikrofonumun açık olduğunu fark ettim. Bir tane kız beni gruba davet etti. "Dava edeceğim" demedi ama ben yine de tedirgin oldum. Böyle bir durum yaşayan var mı?
bir şey olmaz kimse oyunda ki küfürü ciddiye alıp dava açmaz

LoL'de 30'dan fazla dava şikayet tehdidi aldım hiçbir şey olmadı. Ne diyecekler sanki? Hakim ben şikayetçiyim bana mal dedi mi diyecek?

Teşekkürler çok tedirgin birisi olduğum için gene de yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkutmak istemiştir, herkes valorant gibi oyunlarda küfür ediyor ama bi' tane dava açan görmedim. Umursama bile.

Bildiğim kadarıyla Riot Games oyun içi sohbetleri dava açılsa bile kimse ile paylaşmıyor yani bu doğru ise delil sunamaz karşı taraf. Yine de küfür etmemenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı