Valorant'ta küfürlü konuşma yüzünden dava açılabilir mi?

Korkacaksınız madem. Niye sövüyorsunuz yav? :D Bir şey olmaz. Maksimum oyun hesabınız yasaklanır.

Bazen düşünüyorum da zamanında Metin2 gibi oyunlarda millete ana bacı sövmüşüz veya LoL gibi oyunlar da ya da özellikle Counter-Strike gibi oyunlar da ne küfürler etmişiz de bize dava açmadılar hayır bırak davayı banlanmadık bile. Valorant'ta neymiş bizim zamanımız da böyle oyunlar yoktu.

Kısacası hiçbir şey olmaz.

Arkadaşlar merhaba, arkadaşımla Tam Gaz'a girdik. Mikrofonumu açık unutmuşum, Tam Gaz'da "Skye alanlar mıdır?" dedim. Sonra arkadaşımla biraz küfürlü konuşmaya devam ettim tabii ki ama onun dışında kimseye bir şey söylemedim. Maç başlayınca mikrofonumun açık olduğunu fark ettim. Bir tane kız beni gruba davet etti. "Dava edeceğim" demedi ama ben yine de tedirgin oldum. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Birisine direkt olarak vay efenim ben senin işte seni şöyle böyle yaparım filan demediysen, sadece arkadaşınla aranızda küfürlü konuştuysan bir şey olmaz.

Ama yeni tanıştığın insanlara kendini kötü göstermiş oluyorsun bence de dikkatli ol.:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı