Valorant'ta lig atlayamıyorum

bakabayaşi

Decapat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar takima 5 vuran adamlar geliyor rank atlayamiyorum MVP olmama ragmen. Hep 5 vuran instalocklari gonderiyor takima. Oneri falan verin. Monitoru yumruklicam artik.
 
Riot'un yaptığı oyunlarda dereceli kasmak hata. İmkanı yok. Duosuz olmaz.
 
Aimin kötüdür, oyunu yeterince okuyamıyorsundur, kötü kararlar veriyorsundur bir sürü sebebi olabilir. Takım bul takımla oyna, aimini geliştir, oyunu oynarken sırf adam vurmak için oynama oyunu oku.
 
Dostum düşük elodan çıkmak çok kolay sorun takımında değil sende büyük ihtimal ölünce info vermek yerine mik basıp küfür ediyorsun.
Ya da düşük vuran adama taktik vericegine flame atıyorsun seninde kötu geçen maçlarını illa oluyordur biraz daha takıma sıcak kanlı olup yönlendirsen mesela ağlamak yerine maç başında takımla sohbet edip maça odaklayabilirsin ya da 2A 2b 1 mid gidin dersin acıl açılma infosu verirsin eğer Elon düşükse oyunu biliyorsan zaten bunları uygularsanız her elodan çıkmak basit. Bir de her şey kill değil basit atıp kill de alınırken önemli olan takımla oynamak.
 
Dostum düşük elodan çıkmak çok kolay sorun takımında değil sende büyük ihtimal ölünce info vermek yerine mik basıp küfür ediyorsun.
Ya da düşük vuran adama taktik vericegine flame atıyorsun seninde kötu geçen maçlarını illa oluyordur biraz daha takıma sıcak kanlı olup yönlendirsen mesela ağlamak yerine maç başında takımla sohbet edip maça odaklayabilirsin ya da 2A 2b 1 mid gidin dersin acıl açılma infosu verirsin düşüktür eloysawve oyunu biliyorsan zaten bunların uygularsanız her elodan çıkmaktadır basit. Bir de her şey kill değil basit atıp kill de alınırken önemli olan takımla oynamak.

Kanka info vveriyorum acil acilma 2A 1mid 2B falan bunlarida soyluyorum ama dinleyen kim middeki op ye rush atip ölüyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı