Valorant'ta rank atlamak için taktik önerisi

alpp400

Centipat
Daha fazla  
Bir arkadaşım vardı, birlikte rank kasmayı planlıyorduk. O zamanlar ikimiz de Gold seviyesindeydik. Ancak zamanla başkalarıyla oynamaya başladı. Bu olayın üzerinden 2-3 ay geçti ve şimdi onun yüce (ascendant) seviyesine çıktığını gördüm. Ben ise hâlâ Gold'dayım. Onun seviyesine çıkabilmem için bana taktik verebilir misiniz?

Bir arkadaşım vardı, birlikte rank kasmayı planlıyorduk. O zamanlar ikimiz de Gold seviyesindeydik. Ancak zamanla başkalarıyla oynamaya başladı. Bu olayın üzerinden 2-3 ay geçti ve şimdi onun yüce (ascendant) seviyesine çıktığını gördüm. Ben ise hâlâ Gold'dayım. Onun seviyesine çıkabilmem için bana taktik verebilir misiniz?
Poligonda aim çalışmaları yap ve kendine bir ekip bul Gold eloda trolleyen sayısı fazla oluyor.

Hocam Gold'dan çıkmak istiyorsan aim çalış, Crosshair placement geliştir, info ver, tilt olma, sabit DPI kullan, her maç ajan değiştirme, sana uygun ajanı bul, onunla oyna, düzenli oynarsan rank garanti.

Kanka bende Gold'um aktif olarak şimdi muhtemelen ne söylesem senin zaten yaptığın şeyler çıkacak, ama düzenli oynarsan muhtemelen bir yerden sonra hızlanır rank atlaman da bence rankı falan kafana takma hiç zevk alarak oynamaya bak dereceli insanı kabız ediyor.

Bence üçlü gir, arkadaşın varsa onlar ile veya maçlardanda sağlam insanlar bulabilirsin. Ben günlük poligonda 15 20 dakika ısınarak oyuna giriyordum, böylece yavaş yavaş aimim gelişmeye başladı. 1 haftada golddan yüceliğe çıktım bu şekilde, sanada tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı