Valorant'ta suçsuz yere ban yedim

2,200 saati aşkın deneyimimde yalnızca 1 defa bariz hile ile karşılaştım. Legit hile kullanan bol bol gelmiştir tabii orası ayrı. Düzgün bir güven faktörü ile hilecilerden kurtulabiliyorsunuz.
Güven faktörüm yüksekti 800 saati aşkın deneyimimde her maçımda geldi parayla satın almıştım. En sonunda spinbot açan bir Türk benimle dalga geçince dayanamadım aynı maç indirdim açtım, susturdum. Bilgisayara format atmam gerekti ve parayla aldığım hesap banlandı. Pişman değilim 😊
 
En azından hilecileri uzak tutuyor. CS:GO gibi değil 😊
Şöyle her seferinde CS:GO'yu kötülemek sıkmadı mı? Valorant suçlu/suçsuz herkese atıyor. Ancak CS:GO'da güven faktörünüzü yüksek tutarak hilecilerden arınabiliyorsunuz. Zaten ranked için Prime lazım. Hile hiç kalmadı denilebilir. Hala var ama Valorant kadar değil.
 
Şöyle her seferinde CS:GO'yu kötülemek sıkmadı mı? Valorant suçlu/suçsuz herkese atıyor. Ancak CS:GO'da güven faktörünüzü yüksek tutarak hilecilerden arınabiliyorsunuz. Zaten ranked için Prime lazım. Hile hiç kalmadı denilebilir.
Ben kriz geçirip, hile indirip banlandıktan sonra gelen hile korumasını ne yapayım? En başta yapacaklardı bunu. Şu an CS:GO'yu 140 TL'ye almayı geç bedava verseler indirmem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı