Valorant'tan sınırsız ban yedim

CanerKarakus

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P
Merhaba, Valorant'ı Beta'dan beri oynuyorum ve hile açmayı bir kez bile aklımın ucundan geçirmedim. Ancak geçen hafta oyuna girmeye çalıştığımda hile kullanımından sınırsız ban yediğimi öğrendim. Ne hikmetse arkadaşımın hesabı da ban yemiş. Arkadaşımın bilgisayarında 3. parti bir yazılım tespit edilip HWID ban atılmış ve onun bilgisayarından girilerin bütün hesaplara ban atılmış (benimkine de). (Hesabımı ona vermiştim birkaç kez.) Valorant desteğe bilet attım ve 3 gün içerisinde size dönüş yapacağız dendi ancak hiçbir geri dönüş olmadı. Yaklaşık 2000 TL değerindeki hesabım gitti. Ne yapmam gerekir, açmanın bir yolu var mıdır?

Bileti tekrar gönderdim ancak otomatik olarak önceki bilet gibi direkt çözüldü olarak işaretlendi ve bot tarafından bu mesaj mail atıldı. Önceki ile aynı:

Blitzcrank Bot (VALORANT Support)
8 Tem 2023 00:56 UTC
Bize ulaştığın için teşekkür ederim.
Merak etme, hesabındaki kısıtlaman ile ilgili inceleme en fazla 3 gün içinde tamamlayacağız. Talebin şu anda inceleme kuyruğunda ve ekibimiz yakında tüm incelemeleri yapacak.
Kısıtlama kaldırma talebin yapılan incelemeler sonunda haklı bulunursa, hesabındaki kısıtlamayı kaldıracağız ve seni e-posta ile bilgilendireceğiz. Ancak bizden bir yanıt almazsan, bu kısıtlamanın yapılan tüm incelemeler sonucunda doğru bir karar olduğu ve kaldırılamayacağı anlamına gelir.
O zamana kadar, kendine çok iyi bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz oyunların tr temsilcilikleri yok. Geçmiş olsun hesap geri gelmez.
Ben pubg den 4 kere hile diye ban yedim. Niye yediğimi çok sonra anladım. Gameloop emülatörü kasıyor diye bluestacks, nox gibi uygulamalar denedim. Sezon 4 hesaplarım çöp oldu. O zamandan beridir bu tarz oyunların hiçbirisine skindir odur budur tek kuruş yatırmam.

Oyunda zaten hesap paylaşımı yasak ve Valorant'ta HWID ban sistemi olduğundan dolayı hileden ban yiyen bir kişinin bilgisayarından girilen tüm hesaplar banlanıyor. Hesabınızın banı açılmaz ve para iadesi de alamazsınız. Arkadaşına hesabını vermeden önce düşünecektin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı