Valve neden böyle?

Half-Life'la ilgili olarak 3 oyun çıkmamasının nedeni geliştiriciler VR'a yönelmeyi tercih edip Half-Life 3'ü iptal etmişler ama bakacak olursak Half-Life 2'de de Half-Life Alyx'de de yarım kalan hikaye var o yüzden hala bir Half-Life oyunu bekliyorum ben Valve'den.

Arkadaşlar half life asla gelmeyecek. İsminde spoiler var yarım hayat. (belki tam çeviri böyle değildir) Yani asla yeni bir half life oyunu gelmeyecek hep yarım kalacak belkide o yüzden bunca sene çıkarmadılar.

Zaten Alyx çıkmadan önce, Valve birçok kez HL3 girişiminde bulundu. Ama çok kez iptal edildi. Nitekim Gabe Newell, hikayeyi hızlıca ve tek oyunda bitirmek ve istiyor ve harika bir oyum istiyor.

Ne garip. Adamların elinde hikayesi yarım kalmış, rahatlıkla devam ettirilebilir seriler var ama gidip kart oyunu yapıyorlar veya deck için teknoloji demosu yayınlıyorlar. Ellerinin altında inanılmaz bir bütçe olmasına rağmen portal 3 çıkarmıyorlar.

Üçleme yapmamaya ant mı içtiler nedir anlamadım. Source 2 motoru da tamamlandı zaten, CS2'den sonra belki yeni şeyler yaparlar diye güzel haberler bekliyorum ama hiç inancım yok. Sizce Valve geri "gerçekten oyun yaptığı" yıllara döner mi?

Rokstarda oyle kanka. Adamlar bir GTA 6'yı çikarmadi GTA 5 Online'den parayi vurdular hâlâ bekliyoruz bakalim CS 2 yide GTA 6 yida bekliyoruz.

Ne garip. Adamların elinde hikayesi yarım kalmış, rahatlıkla devam ettirilebilir seriler var ama gidip kart oyunu yapıyorlar veya deck için teknoloji demosu yayınlıyorlar. Ellerinin altında inanılmaz bir bütçe olmasına rağmen portal 3 çıkarmıyorlar.

Üçleme yapmamaya ant mı içtiler nedir anlamadım. Source 2 motoru da tamamlandı zaten, CS2'den sonra belki yeni şeyler yaparlar diye güzel haberler bekliyorum ama hiç inancım yok. Sizce Valve geri "gerçekten oyun yaptığı" yıllara döner mi?

Half-Life 3 iptal edildi portal 3 konusunu bilmiyorum.

CS2 çıktıktan sonra bir ihtimal tekrar geliştirilmeye başlanılabilir. Doğukan adal bir ara Half-Life 4 çıkacak diyordu 🤣
Adal'ı 2019'dan beri takip etmiyorum, kitlesi çocuklaştı, o da daha da küçük yaşlara hitap eden içerikler oluşturmaya başladı ya da bana öyle geliyor.

İzleyen ve memnun olan varsa ne mutlu ona ancak bana pek sarmadı. Kendisini MEB'in dağıttığı tablet videosundan beri ara ara takip ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı