Vampir olmak mümkün müdür?

Vampir'den kastınız sadece insan kanı ile yaşamını sürdürebilir olanlarsa pek bir fikrim yok ama kanın tadı hoşuma gidiyor. Parmak uçlarımı iğne ile delip emdiğim zamanlar vardı. Bu daha çok mazoşistlik gibi geliyor ama. 😛
Burnum kanayınca kanımı içmek benim de hoşuma gidiyor. Milletin kanını içmek kimsenin hoşuna gitmez de kimse kendi kanına kimse bir şey demez.

Bir zamanlar iğrenç bir kitap okumuştum "Saftirik Vampir'in Günlüğü" diye. Sayesinde vampirlere karşı önyargım var. Okuduğum en berbat kitap olabilirdi. Bir de 18,5 TL vermiştim. 😢
Öyle saçma kitapları hiç sevmiyorum. Kapakları kaplanmış kartondan olan kitapların hiç birinden hayır gelmez...

Öyle saçma kitapları hiç sevmiyorum. Kapakları kaplanmış kartondan olan kitapların hiç birinden hayır gelmez...
Öyle deme. Küçükken bir Saftirik Greg serisi hayranıydım. Lanet olsun, kendi içimde yaşasam sıkıntı yok da. Ama herkese okuyun diye öneriyordum. 😑

Hocam ilk olarak bir kitap yazıldı. Dracula bilirsiniz. Kitap 200 yıl sonra Rumence dili oldu. Bunlar tamamen hayal ürünüdür. Varlığı kanıtlanmamıştır. Aslında ben vampir dizilerini falan severim. Vampire Diaries ve Originals izledim. Alacakaranlık serisini izledim. Karanlıklar Ülkesi serisi falan izledim. Gerçek değil. Ölümsüz olmak nasıl olur acaba? Birde genç kalmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı