- Makaleler
- 3
Bu saatte uyanık olan herkes vampirdir. Kesin bilgi yayalım(!) 
Azıcık mantıklı düşünürsen olamayacağını anlarsın zatenHep olmak istediğim bir şey vampir olmak. Gerçekten mümkün mü yoksa saçmalıktan mı ibaret? Ben varlıklarına inanmaktayım.
Burnum kanayınca kanımı içmek benim de hoşuma gidiyor. Milletin kanını içmek kimsenin hoşuna gitmez de kimse kendi kanına kimse bir şey demez.Vampir'den kastınız sadece insan kanı ile yaşamını sürdürebilir olanlarsa pek bir fikrim yok ama kanın tadı hoşuma gidiyor. Parmak uçlarımı iğne ile delip emdiğim zamanlar vardı. Bu daha çok mazoşistlik gibi geliyor ama.![]()
Öyle saçma kitapları hiç sevmiyorum. Kapakları kaplanmış kartondan olan kitapların hiç birinden hayır gelmez...Bir zamanlar iğrenç bir kitap okumuştum "Saftirik Vampir'in Günlüğü" diye. Sayesinde vampirlere karşı önyargım var. Okuduğum en berbat kitap olabilirdi. Bir de 18,5 TL vermiştim.![]()
Öyle deme. Küçükken bir Saftirik Greg serisi hayranıydım. Lanet olsun, kendi içimde yaşasam sıkıntı yok da. Ama herkese okuyun diye öneriyordum.Öyle saçma kitapları hiç sevmiyorum. Kapakları kaplanmış kartondan olan kitapların hiç birinden hayır gelmez...
Vampirden kastın ne? Ölümsüzlük, duvarlardan geçme falan mı?Hep olmak istediğim bir şey vampir olmak. Gerçekten mümkün mü yoksa saçmalıktan mı ibaret? Ben varlıklarına inanmaktayım.
Kan içen, güneş ışığına duyarı olan varlıklar. Ölümsüz olacaklarını sanmıyorum, filmlerde bize hep ölümsüz olarak empoze edildi.Vampirden kastın ne? Ölümsüzlük, duvarlardan geçme falan mı?
İyi de en eğlencesiz olanı kan içmek zaten, diğer özellikler olmadan saçma olurdu.Kan içen, güneş ışığına duyarı olan varlıklar. Ölümsüz olacaklarını sanmıyorum, filmlerde bize hep ölümsüz olarak empoze edildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.