Van'da sokak köpekleri 9 yaşındaki çocuğu öldürdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saldırgan olsun diye böyle yapanlar var maalesef. Daha kötüsü kömürlüğe odunluğa kapatıp günlerce kapatıyorlar insan görmüyor sadece sahibini görüyor. Ondan sonra bahçelerine salıyorlar "koruyucu" diye.
Bu konu ile alakalı tam bir bilgi verilmemiş. İnsan çelişkide kalıyor. Yine de böyle bir olay olması hiç hoş değil.
 
Oyun oynamak istemiştir. Yoksa öldürmek ister mi hiç? Tüylü dostlarımıza düşman olan, uyutulsun, önlem alısınlar diyenler yok olsa keşke. Bu dünya, bu sokaklar bizim olduğu kadar onların da.

Sokak köpekleri uyutulsun.
 
Çocuk ölmüş çocuk. Hala dezenformasyon diyorsun. Bana ne, ne köpeğiyse ne köpeği. Çok da umurumdaydı zaten köpeğin de muamele gördüğü. 1 insanın canı bin köpeğin canından kıymetlidir.

Çünkü bu haberleri bilerek yanıltıcı şekilde yapanların ölen çocuk umurunda falan değil. Hatta böyle bir olay olunca ağızlarının suyu akıyor. Oradan hemen sokak köpeklerine bağlayıp nefretlerini kusabiliyorlar. Bir insanın canı bin köpeğinkinden değerliyse, mesela Hitler'in canı da daha mı değerli? Veya başka toplum zararlılarının? Demek ki bir insanın canı bin köpeğinkinden değerli falan değilmiş değil mi?
 
Hepsi toplatılmalı ve evcilleştirilmeli. Evcilleştirilemeyenler ise barınaklarda tutulmalı. Köpeğin yeri insanların yanıdır. Tabi evcil olanlar insanların yanında olmalı :)
 
Onları beslemek zorunda değiliz. ormana gidince ayılar bize açma, simit mi veriyorlar?

Aç olması gerekmiyor saldırması için. Kendini tehlikede hissetmesi, o an kafasına esmesi yeter.

Kaldı ki bu memleketin insanlarında olduğu kadar hayvanlarında da travmalar var:
Sokaktaki köpekler de manyak anlayacağınız.

Kurt köpektir, ormanda olur. Bildiğimiz köpek ise ormanda hayatta kalamaz. Ama şehirde de sağlıklı biçimde barınamaz. Çok yüksek kapasiteli barınaklar yapmak saçma. Ona harcanacak para ile fakire, köy okullarına, SMA hastalarına yardım yapar devlet.
 
16 yaşındayım ve sokak köpeklerinden deli gibi korkuyorum... Normalde hayvansever bir insanımdır fakat sokak köpeklerinden nefret ediyorum...
 
Ben zaten insanım ve hayvanların yaşaması gereken yerlere alınmasını istiyorum. Ölen o kadar kişiyi geri getiremiyorsun. Ben o kadar masraf yaptım. Çıkarıp parasını versene bana.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı