Gta 4 korsanMuhtemelen sorunu oyunlarınız korsan olduğundan veya sürücüleri yüklemediğinizden yaşıyorsunuz. İmzadaki sistemle Gta 4' ü high ayarlarda oynuyorum 1080p.
Ekran kartım sorunlu gibi geliyor bana , bi servise vereyim.Bir yerde eksiklik var ama nerede.
Gta 4 korsan, ama tek saints row IV korsan değil oda ultrada 25-30 55-70 fps arası .
@Tolga Şahin sizin gta4 orjinalmi ? , vede torrent indirdinizmi hiç gta4'ü kasma varmı ?
Yapmadım heraldeBenimki de orijinal değil fakat son güncelleme hariç bütün güncellemeleri yaptım. High da sıkıntısız oynanıyor. Siz güncelleme yaptınız mı? Ben ilk indirdiğimde low' da bile 17 fps ile oynatıyordu.
Canlı canlı derken ? şuan oyunlar silinik ekran kartından sorun çıkarıyordur muhtemelen.Bence servise vermeden, kasayla beraber git, vatanda ki arkadaşlara durumu canlı canlı göster bakalım, sorun kartta mı, yoksa başka bir şeyde mi .
Beklerim 23 - 30 gün sıkıntı değil .Benimde ekran kartım da sorun vardı. Servisine yolladım ve 23 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler.Tam 23. günde bayrama denk geldiği için aynı günde alamadım ancak bayramdan hemen sonraki gün ürün değişimi yapıldı. Eğer göndereceksen aklında bulunsun istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.