Vatan Bilgisayar 20 İş Günü Süreci

Makaleler
2
Yer
İzmir
Monitörüm arızalandığı için 10 gün önce Vatan Bilgisayar'a yapılması için teslim ettim. Hala ses yok ben de Vatan'dan yetkili firmanın numarasını aldım ve aradım BENQ'ya ürün değişim için evrak yolladığını söyledi yani sıfırı ile değişim olacakmış ama bu işlemlerin 15-20 gün sürebileceğini söyledi. 20 iş gününü geçtiklerinde ben ürünü istemiyorum, para iadesi istiyorum deme hakkım var mı? Bir de Cumartesi günleri iş günleri olarak sayılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum cumartesi günleri servisler açıktır, o yüzden sayılır. Vatanbilgisayara bıraktığın gün değil de, ürünün servise ulaştığı günden itibaren sayılmaya başlanır.

Dostum cumartesi günleri servisler açıktır, o yüzden sayılır. Vatanbilgisayara bıraktığın gün değil de, ürünün servise ulaştığı günden itibaren sayılmaya başlanır.

Bana öyle bir şey demediler ama. Ben süreyi sorduğumda 20 iş günü dediler, servise giderse o günden itibaren süre başlar diye bir şey demediler.

Ben yakın zamanda uğraştım çünkü. 10 gün kadar servise gidişi sürüyor. Daha sonra da 4-5 gün size gelişi. Servisteki süreyi saymıyorum bile.

Ben yakın zamanda uğraştım çünkü. 10 gün kadar servise gidişi sürüyor. Daha sonra da 4-5 gün size gelişi. Servisteki süreyi saymıyorum bile.

Ben Cumartesi ürünü teslim ettim, en fazla Salı günü servise ulaşır. Çünkü İzmir de yetkili servis varmış oraya yollanmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı