Vatan bilgisayar mı, Sinerji.gen.tr mi?

Taksitli alacaksan Vatan ve HepsiBurada dışındaki siteler ( Sinerji, Inventus, Teknobiyotik, Webdenal ) vade farkı koyuyor. Alım yaparken dikkat etmekte fayda var, ucuz sanarken pahalıya almayın.
 
Vatan ücretsiz montaj yapıyor şubelerinde ben yaptırdım kablolama konusunda özen istedim muazzam bir iş çıkarmışlar belkide şansıma denk geldi.

Birde bir arkadaş demiş Sinerji daha çok ürün alıyor ondan ucuza geliyor diye sizce böyle bir imkan varmı Sinerji ne satış ne toplam ciro bazında Vatanın yanına yaklaşamaz bile.
Şöyle izah edeyim Vatanın şube ve personel maliyeti var dolayısı ile doğal olarak bu fiyatlara yansıyor. Sizin yaşadığınız şehirleri bilmem ama her köşe başında Vatan var neredeyse artık.
Yalnız sinerjiden alışveriş yaparsan 14 gün içinde hiçbir neden göstermeden kullansan bile cayma hakkın nedeniyle iade edebilirsin ürünü Vatanda elden alırsan bu geçerli olur mu bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Tek çekim veya nakit alacaksan Sinerjiden al taksitli alacaksan Vatandan al.
 
Daha ucuzu şöyle oluyor kardeşim, Vatan Computer 30 parça malzeme alıyor, Sinerji 75 parça istiyor. Dolayısıyla indirim oluyor. Vatan'a 100 TL'den geliyorsa Sinerji'ye 50 TL geliyor. O yüzden ucuzdur :)
Öyle birşey yok. Sinerji Vatan'dan çok mal çekemez. Vatan'ın adı var hizmeti var yüzden fazla mağazası var yani daha çok gideri var. Sinerji ise daha çok internet üzerinden satış yapan bir firma. Mağaza gideri yok ve Vatan gibi büyük firmalarla rekabet edebilmesi için daha ucuza satması gerekiyor. Aynı fiyat olsa kim sinerjiden alır. Sonucta Vatan'ın İstanbul magazasindan alisveris yapsanda erzurum' da da muhattap bulabiliyorsun boyle bir avantaji var.
 
Vitrin masrafı sebebi ile Vatan'da fiyatlar biraz daha pahalıdır. Adı geçen site veyahut benzer sitelerde fiyatların makul olma sebebi, satışa sundukları ürünleri bir depo veya benzeri yerlerde muhafaza etmeleridir. Fiyat düşük diye ürünün şüphe uyandırması akıl kârı değildir. Nakit param mevcut derseniz ürünler en ucuz nerede ise oradan temin edilmelidir. Taksit seçeneğinde ise Vatan bir adım fark atıyor ve 9 taksite kadar ürünü normal fiyatından sunuyor. Demem o ki, Vatan mı? Sinerji mi? sorusunun cevabı, sizin bu iki kriterden hangisinde bulunduğunuzda gizlidir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı