Vatan Bilgisayar RAM Değişimi

Arkadaşlar para iadesini fatura fiyatına göre yapmalarında bir sakınca yok anladım ama bana hiç bir şubemizde sizin ürününüzden yok diyorlar. Ama sitelerine baktığımda İstanbul'da 4 mağazada gözükmekte ve benim iade almam gerektiğini, başka seçeneğim olmadığını söylüyorlar. 4 mağazanızda stokta var diyorum bana sistemde gözükmesi birşey ifade etmiyor onlar çalınmış ya da kayıp ürünler olabilir diyorlar bu saçma ve beni ilgilendirmeyen bir durum sonuçta senin sisteminde var gözükmekte beni ilgilendiren bu. Benim isteğim aynı ürünle değişim stokta yoksa dahi ki var stoğa girene kadar da bekleyebilirim. Kısacası ben iade almak istemiyorum değişim istiyorum ve bu benim en doğal hakkım sanırım.

@Xulian iade kararı çıktığını söylediler. Dolayısıyla garanti kapsamında olduğunu düşünüyorum ve değişimde yapmak zorundalar sanırım. Yani benim iade almak gibi bir zorunluluğum yok değil mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı