Vatan Bilgisayar Rezilliği

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 11.577
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bugün bizim arkadaş Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar topladı. Evine getirmiş. Bende bilgisayarına Windows kurmaya gittim. Bilgisayara Windows yüklemeden önce bir bilgisayarın içine bakayım dedim. Birde ne göreyim:

-8 Pinlik CPU güç kablosunun sadece 6 pin'i takılmış. 2'si boşta.
-Ön taraftaki Fan'ın molex güç girişi takılmamış. Haliyle çalışmıyor.
-HDD ve Power Led'in yerleri yanlış takılmış. Çalışmıyor.
-USB 2.0 Kablosu takılmamış. Çalışmıyor.
-İşlemci soğutucusunun yönü yanlış tarafa bakıyor.
-İğrenç bir kablo karmaşası.

Arkadaşlar ben böyle bir rezillik görmedim. Arkadaş lafta Vatan Bilgisayar'a güvenip PC almış. Adam ben söylemesem öyle senelerce kullanacaktı bilgisayarı. Hadi ben biliyorum, sen biliyorsun. Ya bilmeyenler. Lafta bilgisayarın uzmanları. Yemin ettim bilgisayar aldığım zaman bunlara toplattırmamaya. Arkadaşlar sizde ne yapın, ne edin bilgisayarınızı kendiniz toplamaya çalışın. Yada bu işlerden iyi anlayan birine götürün. Bunların bir halttan anladıkları yok.

Buda arkadaşın bilgisayarı
EllbNZ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar aceleden ne yapacağını bilmiyorlar. Geçenlere gene bizim forumda biri FX 6300 yada FX 8350'li sistem toplamıştı. Vatan'a toplatmış. İşlemci sitikırını kasanın arkasına yapıştırmışlar :D. Arkadaşının topladığı sistemin özellikleri ne ?

Ben ekran kartı arızası var diye gönderdiğim pcnin PSU'yu değiştirip gönderdiler iki defa. Hata devam etti. Sonra kendi yöntemlerimle çözmüştüm.

Bende az da olsa çalıştım. Ancak şöyle bir durum var ki ;
Müşteri : Sistemi ne zamana toplarsınız?
Biz:1,5 Saate teslim ederiz.
Müşteri: 10 Dk'lık iş hızlı yapın.

Durum böyle olunca olabilir. Ancak yukarıda ki durumda kabullenecek gibide değil :D

Kendin yaptığında kendi bilgisayarın olduğu için özenle saatlerce uğraşarak yaparsın ama işte görüldüğü gibi. :D

Adamlar aceleden ne yapacağını bilmiyorlar. Geçenlere gene bizim forumda biri FX 6300 yada FX 8350'li sistem toplamıştı. Vatan'a toplatmış. İşlemci sitikırını kasanın arkasına yapıştırmışlar :D. Arkadaşının topladığı sistemin özellikleri ne ?

Cooler Master K350 600W
MSI 970A-G46
Corsair Vevgeance 4GB 1600Mhz Ram
AMD FX6300 İşlemci
HD7870
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı