Vatan Bilgisayar Ürün İade Etmek

Eğer şirket adına fatura kestirmişseniz vatan bilgisayar ürünü iade almıyor. Bugün itibariyle kendisini tüketici mahkemesine verdim :)

Konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın; fakat benzer bir durum ile karşılaştım. Tüketici mahkemesi/heyetinden nasıl bir dönüş aldınız? Cayma hakkı kullanamıyorum aldığım TV'nin kutusunu açmamış bile olsam da

Mağazadan aldıysanız cayma hakkınız yok eğer kusurlu değilse. Ama netten aldıysanız kesinlikle hakkınız var. Mağazalar da genelde 1 hafta içerisinde alınan ürünü değiştiriyor ama şansınızı deneyin. (Kendi insiyatifleri)
Dönüşünüz için teşekkürler. İnternetten sipariş vermiştim. 14 gün cayma hakkımı biliyorum fakat şirket adına fatura olduğundan cayma hakkınız yok dedi müşteri hizmetleri telefonda. Ancak sorunlu çıkarsa servis kurulumunda iade edebiliriz aksi halde TV elimde kalacakmış.
İade için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bulmaya çalışıyorum.

Evet şirket adına alınan mallar biraz sıkıntılı vatanbilgisayar.com'da. Ben de daha önce bu sorunu yaşadım ama başka firmayı tüketici hakemine şikayet etmiştim lehime vermişlerdi ürünü iade etmiştim (Şirket adına faturalıydı).
Aslında TV'nin kutusu bile açılmadı. Hani kurulum yapılsaydı bir nebze anlayabilirdim de yaklaşımlarını; kapalı kutu, sadece teslim alındı diye bu şekil bir uygulama yapmaları hiç şık değil. Benzer sizinle benzer yol izleyeceğim gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı