Ben incehesap sitesinedn sistem almıştım. Ekran kartımda ısınma sorunu çıkmıştı sistem de beklentimi karşılamadı. Arayıp iade etmek istediğimi söylediğimde hepsini tek tek ayrı ürün olarak garantisinde hangi firma yazıyorsa oraya göndermemi söylemişlerdi.Evet Vatan Bilgisayar an itibari ile OEM KDV indirime gitti. İstediğim sistem incehesap.com'da ve Vatan'da aynı fiyata denk geldi. Hangisinden alırsam garanti konusunda daha rahat olurum?
İncehesap.com da 2.El ürün vs takılıyor die çok yorum okudum orda kapalı kutu şeklinde görüp almak daha az riskli değil mi? Haftalardır kafamı kurcalayan en büyük soru.Garanti konusunda mağazanın bir önemi yok, garantiyi veren firma ile görüşeceksiniz. Sonuç olarak aynı.
Aşşa yukarı 40tl kadar fiyat farkı var aralarında.@Cre4TiveTR Koşulsuz, şartsız yasal iade hakkının süresi dolduysa, firma ürünün garantisini veren firmaya seni yönlendirir. Bu garanti firması ürünü inceler kusur bulursa iade/değişim için bir belge ile sana yollar. Bu sayede istediğin işlemi tercih edebilirsin. İnternet satışında bu işi böyle yapmayan site yoktur...
Tekrar söylüyorum. Nerede daha uygunsa oradan al. (NANOKATALOG HARİÇ)
Ryzen 5 2600@Nsslenak Bütçe belirtirsen yardımcı olabilirim. Vatan'dan alınabilecek bir sistemse kurulum yaptırabilirsin...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.